Partnership Amega, AA Lease en Mail to Pay


De filosofie van Amega en AA lease past uitstekend bij Mail to Pay uit Alblasserdam; 
klanten ontzorgen door integratie van haar dienstverlening en bieden van heldere en kordate service rondom het product. Daarom zijn wij trots op dit nieuwe partnership met deze snel groeiende regionale partner. 

Het begrip ‘partner’ is kenmerkend voor de filosofie achter Amega. De missie is mensen onder alle omstandigheden mobiel maken en mobiel houden. Mail to Pay blijft telkens nieuwe innovaties leveren aan haar klanten en relaties. Klanten van Mail to Pay lopen voorop op het gebied van incasso en betalingstechniek, bijvoorbeeld door het verzenden van elektronische betaalverzoeken. Door jarenlange ervaring in Credit Management te combineren met de laatste innovaties is het Mail to Pay gelukt een platform te ontwikkelen dat direct kan bijdragen aan de financiële gezondheid van een organisatie en haar debiteuren. Wilt u meer informatie over Mail to Pay en haar producten bezoek dan gerust de website van Mail to Pay.

Wij kijken uit naar een duurzame en sterke relatie in de toekomst!


 

Lees ook

Interview Rob & Ben van der Valk en Leen & Reinier de Koning di, 23 april
UIT AMEGAZINE We worden hartelijk ontvangen in het sfeervolle restaurant van Van der Valk in Dordrecht met een heerlijk kop koffie en wat lekkers. Want van gastvrijheid en lekker eten daar weten ze bij Van der Valk alles van. Tijdens een levendig gesprek met vader en zoon Rob en Ben van der Valk en vader en zoon Leen en Reinier de Koning van Amega gaat het over de (onderlinge) samenwerking en de raakvlakken tussen de twee bedrijven.
Ames sluit contract met Rotterdamse Sporticonen ma, 04 maart
Rotterdamse Sporticonen is een stichting met ANBI-status (goed doel) dat de sporthelden van Rotterdam als motivatie gebruikt voor kinderen om meer te sporten en meer plezier aan sporten te beleven. Kinderen is alle kinderen, dus ook die met een geestelijke of lichamelijke beperking. Het eerst contact met Leen de Koning dateert van de zomerborrel van de Dirk Kuyt Foundation in Noordwijk. Een tweede gesprek tussen Leen de Koning en Pim Blokland, Bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen, mondde uit in de samenwerking die tijdens De Dirk Kuyt Cup werd bekrachtigd.