Volkswagen Tiguan facelift 2024

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat de populaire Volkswagen Tiguan vernieuwd gaat worden. Deze ruime Volkswagen SUV krijgt een facelift in 2024. Hoe deze upgrade van de Tiguan er exact uit zal zien en wanneer in 2024 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de Volkswagen Tiguan facelift? Meld u dan aan voor onze speciale Tiguan nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe Tiguan.

 

vw id3 facelift

Een verkoopsucces sinds de start

De Tiguan is de populairste SUV van Europa en één van de bestverkopende SUV’s wereldwijd. Sinds 2007 zijn er in totaal al meer dan 6 miljoen Tiguans verkocht. Met 911.000 geproduceerde exemplaren was de Tiguan in 2019 wederom de bestseller van Volkswagen. Hij dankt zijn populariteit vooral aan zijn veelzijdigheid. De Tiguan is ruim en comfortabel, er is keuze uit voorwiel- en vierwielaandrijving, de motorenrange is breed en hij kan tot 2,5 ton trekken.

Interesse in de nieuwe Volkswagen Tiguan?

Meld u hier aan voor onze speciale Tiguan nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Tiguan.