Volkswagen Polo facelift

Marktintroductie nieuwe Volkswagen Polo zomer 2021

De populaire compacte hatchback van Volkswagen wordt vernieuwd. Lees hier alles over de Volkswagen Polo facelift waarvan de marktintroductie naar verwachting in de zomer van 2021 zal plaatsvinden.

Aanmelden nieuwsbrief


Bent u benieuwd naar de Volkswagen Polo facelift? Meld u dan aan voor onze speciale Volkswagen Polo e-mailnieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe Volkswagen Polo.

Onthulling 22 april

Volkswagen onthult de vernieuwde Polo op donderdag 22 april om 11.00 uur tijdens een virtuele wereldpremière; uitgebreide informatie volgt binnenkort. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: naast het design is ook de line-up van Volkswagen’s bestseller herzien. Daarbij krijgt de Polo nieuwe technologieën, instrumenten worden digitaler en dankzij uitgebreide connectiviteit staan de inzittenden ‘always on’. Het succesverhaal van de Polo gaat dus gewoon door.

Link naar de live show

Design van de Volkswagen Golf 8 als voorbeeld?

Dit jaar blaast de huidige generatie Polo 4 kaarsjes uit en dus vindt Volkswagen het tijd om een facelift te introduceren. Volkswagen laat zich daarvoor sterk inspireren door de jongste Golf. Dat is tenslotte de grotere broer van de Polo die een voorbeeldrol vervult.

Bepalende factor binnen de klasse van compacte auto's

Sinds 1975 is de Volkswagen Polo onafgebroken een bepalende factor binnen de klasse van de compacte auto's, waarin hij wereldwijd één van de meest succesvolle auto’s is. Tot dusver heeft Volkswagen ongeveer 18 miljoen exemplaren van de bestseller verkocht. Met de introductie van de vernieuwde Polo geeft Volkswagen een passend vervolg aan de 45-jarige geschiedenis van het model.

Of het nu gaat om de ​​notchback-versie uit de jaren zeventig, de legendarische Polo Coupé G40, de trendy Cross Polo, de Polo TGI op aardgas of de sportieve Polo GTI; al decennialang heeft Volkswagen baanbrekende, zuinige, sportieve en soms onconventionele Polo-modellen gebouwd. Qua design heeft Volkswagen - net als bij de Golf - het volstrekt onmogelijke bereikt: het merk creëerde in een prijsgevoelig segment een kleine auto die generaties lang chique en tijdloos is. Ook de vernieuwde versie van de Polo zet deze evolutie voort. Schetsen met de nieuwe lichtstrips en LED-koplampen in de grille geven een eerste indruk van het aangescherpte design.

Interesse in de nieuwe Volkswagen Polo?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model.