Volkswagen ID 3 1ST 

Het nieuwe elektrische icoon is gewoon een Volkswagen


De ID. 3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Het nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. En dat opvallend betaalbaar, of u nu koopt of least. Als eerste komt er een unieke editie van de ID.3 op de markt: de ID.3 1ST. Deze heeft extra unieke stijlelementen en kunt u nu al reserveren

Het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family heeft een rijke standaarduitrusting en een range van 420 kilometer volgens de WLTP-meetmethode. De limited edition heeft een vanafprijs onder de € 40.000. Het basismodel van de ID.3-reeks heeft een range van 330 kilometer en de topversie heeft een range van 550 kilometer.

 

Aanmelden nieuwsbrief

planning volkswagen 3 1st

Dit is de ID. 3

id 3

Tot 550 kilometer op een volle accu

De ID.3 heeft een actieradius waar u van opkijkt. Bij uitvoeringen die later op de markt komen, heeft u de keuze uit drie verschillende accu's. De ID.3 1ST is uitgerust met de middelste accu: 58 kWh en een actieradius van 420 kilometer**. De basis-accu (45 kWh) brengt u 330 kilometer** ver en met de grootste (77 kWh) rijd u zelfs 550 kilometer** op een volle accu. Dus een rit van Utrecht naar Parijs? Eén keer laden en u bent er. Dat de auto zo ver komt, is te danken aan het MEB-platform. Dit slimme platform met platte accu's in de vloer zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar ook voor een grotere actieradius.

id 3

Volledig CO2-neutraal

Elektrisch rijden is niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie van de ID.3 is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier. We gaan er zelfs voor om 97% van de accu te hergebruiken. Zo dragen wij bij aan de wereld van morgen. 

Innovatieve LED Matrix koplampen.

De ID.3 begroet u met zijn LED Matrix koplampen als u aan komt lopen. Deze innovatieve verlichting verlicht niet alleen de weg vóór u, maar past zich naadloos op elke situatie aan. Zo rijdt u nog veiliger.

Interactieve interieurverlichting

Als een goede vriend helpt de ID.3 u in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. De auto begroet u, helpt u navigeren en vertelt u wanneer u moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan u zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als u uit de auto stapt. En het beste? De interieurverlichting doet wat u zegt. Letterlijk, want ze reageren op uw stemcommando's.

De basis voor heel veel ruimte

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3. De platte accu's zitten verwerkt in de vloer, wat ondanks z'n compacte formaat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. Dankzij een motor op de voor- en achteras heeft u alle voordelen van een vierwielaandrijving, gevoed door één grote batterij. En nog een mooi voordeel: dit platform wordt compleet CO2-neutraal opgebouwd.

tanken id 3

Tot 420 kilometer op een volle accu.

De unieke eerste editie van de auto, de ID.3 1ST, heeft een actieradius van 420 kilometer** volgens de WLTP-meetmethode. Dat behaalt hij met zijn 58 kWh sterke accu in de laadvloer van de auto.

id 3 stuur

Unieke 1ST badges

De exclusieve details van de ID.3 1ST laten aan iedereen zien dat u er vroeg bij was. Zo zitten er rondom de auto unieke 1ST badges. En ook aan de binnenkant vindt u ze terug, bijvoorbeeld op het stuur.

Comfortabele luxe

Ook qua features zit u met de ID.3 1ST meer dan goed. Hij is standaard al voorzien van alle comfort die u bij Volkswagen gewend bent, met een aantal mooie extra features. Zo heeft hij Play & Pauze pedalen en krijgt u een bijzonder welkom op het grote welkomstscherm. Dit is uw unieke uitvoering, en dat merkt u.

pendalen id 3

Topconditie gegarandeerd


De ID.3 1ST is een échte Volkswagen. U mag dus ook bij deze auto rekenen op de kwaliteit die u van ons gewend bent. Daarom krijgt u bij uw nieuwe ID.3 1ST:

vinkje 8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de ID.3 1ST heeft u maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde Volkswagen monteur.

vinkje 2 jaar garantie op de hele auto

Op elke Volkswagen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat u uw ID.3 1ST volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden. Meer weten? Lees dan verder over onze garantieregelingen.

vinkje  6 jaar gratis onderhoud

De ID.3 1ST komt standaard met 6 jaar gratis onderhoud, waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houdt u uw ID.3 1ST zo lang mogelijk als nieuw.

id 3

Laden en mobiliteit in één keer geregeld

Ook voor alles rondom laden en mobiliteit kunt u bij uw Volkswagen dealer terecht. Uw dealer helpt u graag met een:

✓ Laadpunt thuis of op het werk
✓ Laadsleutelhanger
✓ Mobiliteitskaart


Zo weet u zeker dat u moeiteloos op uw bestemming aankomt – of u nou reist met uw eigen ID.3 1ST of met het openbaar vervoer via uw Shuttel mobiliteitskaart. En eenmaal aangekomen, kunt u zelfs uw parkeerzaken regelen met de kaart.

Overbrug uw leaseauto

Loopt uw zakelijke of privé leasecontract al vóór de levering van uw nieuwe ID.3 1ST af? Dan kunt u gebruikmaken van een overbruggingsauto. Deze rijdt u dan totdat uw ID.3 1ST geleverd wordt. Natuurlijk hebben we meerdere modellen waar u uit kunt kiezen, zodat u ook in de tussentijd kunt genieten van alles wat Volkswagen te bieden heeft. Voor bestaande klanten is een verlenging van het huidige leasecontract soms ook mogelijk.

Meer informatie

De voordelen van rijden met de ID. 3 1ST

Zakelijke rijder

Gunstige bijtelling.
Omdat de ID.3 1ST volgend jaar wordt geleverd, profiteert u nog van het lage bijtellingstarief van 4%***. Dus of u de ID.3 nou least of koopt: een voordelig bijtellingstarief tot 2020 heeft u in ieder geval.

Draag bij aan een beter milieu.
Dankzij de volledig elektrische aandrijving produceert de ID.3 geen CO2-uitstoot tijdens het rijden. Ook is de auto volledig CO2-neutraal gebouwd, waardoor ook het productieproces geen negatief effect heeft op het milieu. Laad u met groene stroom? Dan bent u helemaal goed bezig.

Laad ook thuis slim op.
Betaalt uw werkgever de laadkosten? Dan kunt u met de ID.3 1ST een slim thuislaadpunt laten installeren. Deze activeert u met uw laadsleutelhanger, zodat de laadkosten eenvoudig te verrekenen zijn

Zzp'er

Lage bijtelling én extra voordelen.
Ook als zzp'er profiteert u van 4% bijtelling. U bent dus in ieder geval tot 2020 zeker van het lage bijtellingstarief op de ID.3 1ST, ook als u least.

Extra aftrekpost voor ondernemers.
Als ondernemer heeft u ook nog recht op de MIA. Deze Milieu-investeringsaftrek zorgt ervoor dat elektrisch rijden nog voordeliger voor u wordt.

Zet u in voor MVO.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan ook op klein niveau een belangrijke rol spelen. Met de compleet CO2-neutraal geproduceerde ID.3 1ST zet u al gelijk een grote stap in de goede richting.

Betaal geen BPM.
Elektrische auto's zijn in ieder geval tot 2020 uitgesloten van BPM (aanschafbelasting), mits de overheid de regels niet voor die tijd verandert. Daardoor is uw maandbedrag een stuk lager.

Particulier

Bespaar op uw brandstofkosten.
Een kilometer rijden op benzine of diesel is een stuk duurder dan op elektriciteit. Het ligt eraan waar u oplaadt, maar het kan zomaar 2 tot 3 keer goedkoper zijn om elektrisch te rijden.

Geen wegenbelasting en BPM.
De overheid helpt de particulier om groener te rijden. Daardoor betaalt u bij aanschaf geen BPM (aanschafbelasting) en hoeft u ook geen wegenbelasting te betalen.

Ga voor een beter klimaat.
De volledig CO2-neutraal geproduceerde ID.3 1ST stoot ook tijdens het rijden geen CO2 uit. En laad u op met groene stroom? Dan bent u helemaal goed bezig voor het milieu.

Betaal minder onderhoudskosten.
Een elektrische auto heeft een stuk minder bewegende onderdelen. Ook hoeft u de olie niet te verversen. Daardoor betaalt u een stuk minder voor uw onderhoudsbeurten.

Veelgestelde vragen

U kunt de Volkswagen ID 3 1ST reserveren via ons. Neem via het speciale ID 3 formulier contact met ons op en geef uw wensen door. Wij zullen u spoedig informeren over de mogelijkheden.

Kom in contact

De prijs van de ID.3 1ST is nog niet bekend, maar de vanafprijs van de ID.3 1ST zal onder € 40.000 zijn.

De nieuwe Volkswagen ID. 3 1 ST kunt u volledig zelf samenstellen als u een ID.3 1ST gereserveerd hebt. Hierover houden wij u op de hoogte.

De gelimiteerde ID.3 1ST is uitgerust met exclusieve designelementen, zoals 1ST badges en pedalen met Play & Pauze design. Als u de ID.3 1ST reserveert, bent u een van de eersten die de auto kan bestellen. Een reservering betekent dus voorrang op een productieplek. Omdat we bij de daadwerkelijke aflevering van de auto afhankelijk zijn van Volkswagen AG, biedt de reservering geen recht op voorrang bij levering.

Indien u interesse heeft in de Volkswagen ID. 3 1ST kunt u dat via ons contactformulier laten weten. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken wanneer de ID.3 1ST te bestellen is. Als u de auto reserveert, houden we u natuurlijk ook op de hoogte van alle informatie rondom het model.

Interesse in de Volkswagen ID 3?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo informeren wij u graag over de reserveringstermijnen en ander nieuws rondom de introductie van dit baanbrekende model.