Voorraad Volkswagen Arteon Shooting Brake

Bekijk hier onze actuele voorraad Volkswagen Arteon Shooting Brake modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland, Zwijndrecht en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas Waterstof
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Volkswagen Arteon Shooting Brake

In de Arteon Shooting Brake smelt de progressieve Arteon-lijnvoering samen met de functionaliteit en ruimte van een estate. Het design van de Arteon is niet in een hokje te plaatsen en springt er daardoor direct uit. Bovendien wordt dit nieuwe model o.a. voorzien van plug-in hybridetechnologie. 

arteon shooting brake

Volkswagen Arteon Shooting Brake (zakelijk) leasen

De Volkswagen Arteon is met een laag netto maandbedrag een populaire lease auto. Zo bieden wij de Volkswagen Arteon ook standaard aan tegen een scherp Operational Lease, Financial Lease en Private Lease tarief.  

Financial Lease

Operational Lease

Private Lease

Uw eigen Volkswagen Arteon Shooting Brake samenstellen

Stel uw Arteon Shooting Brake naar wens samen. Kies uw motor, uw favoriete kleur, opties en velgen. Bewaar vervolgens uw configuratie of deel hem met uw familie en vrienden of met Ames.

Naar de configurator

Bekijk de Arteon Shooting Brake

Nieuwe Arteon nu ook als e-Hybrid

Het stijlvolle karakter van de Arteon en Arteon Shooting Brake krijgt een hightech impuls met de beschikbaarheid van geavanceerde plug-in hybride-technologie. De Arteon eHybrid-modellen hebben een ruime elektrische actieradius van maximaal 61 kilometer, zijn krachtig (160 kW/218 pk), praktisch en bieden standaard de luxe en sportiviteit van R-Line Business+. Een lithium-ion accu maakt het mogelijk om volledig elektrisch te rijden. De elektrische actieradius is ruim voldoende om een groot deel van de dagelijkse ritten fluisterstil en lokaal emissievrij af te leggen. In GTE-modus werken de TSI-benzinemotor en de elektromotor samen voor maximale dynamiek. 

Meer over de Arteon e-Hybrid

Volkswagen Arteon Shooting Brake voorraad nieuw

arteon

Interesse in een nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake? Wij bezitten altijd een voorraad nieuwe Arteon Shooting Brake modellen in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad nieuw

Volkswagen Arteon Shooting brake voorraad occasions

Interesse in een Volkswagen Arteon Shooting Brake occasion? Wij bezitten meestal een voorraad Arteon Shooting Brake occasions in verschillende kleuren, uitvoeringen en motoren.

Bekijk voorraad occasions

Interesse in de Volkswagen Arteon Shooting Brake? 

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.