Volkswagen Passat GTE

Vanaf € 47.312

Volkswagen Passat GTE 

De nieuwe Passat GTE met grotere actieradius 

Volkswagen heeft prijskaartjes gehangen aan de nieuwe Passat GTE. De plug-in hybride biedt een grotere actieradius en meer luxe dan zijn voorganger, en kost minder. Hij is nu verkrijgbaar als zeer rijk uitgeruste GTE Business vanaf € 47.312.

  IQ.Light

  Multimediasysteem ‘Discover Pro’

  Panoramadak

  Digital cockpit

Interesse in dit model?

Met 13 kWh is de batterij van de nieuwe Passat 31% groter dan die van zijn voorganger. Daarmee heeft de Passat plug-in hybride een elektrische actieradius van 54 kilometer* voor de Variant en zelfs 56 kilometer* voor de Limousine. Voor veel Passat-rijders is dat ruim voldoende voor het dagelijkse woon-werkverkeer.

Met zijn lage CO2-uitstoot van 34* g/km (limousine) en 37* g/km (variant) is de nieuwe Passat GTE belangrijk nieuws voor de Nederlandse leaserijder. Plug-in hybrides staan weer op de kaart in ons land vanwege de steeds verder aangescherpte leaseregelingen waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt.

De nieuwe Passat GTE start altijd in de EV-modus voor fluisterstil elektrisch rijden. In Hybrid-modus gaan de elektromotor en de TSI benzinemotor (115 kW/156 pk) een slim samenspel aan voor maximale efficiency op lange(re) afstanden. Daarbij wordt de batterij al rijdend opgeladen. In de GTE-modus is het volledige systeemvermogen (160 kW/218 pk) en het maximale koppel (440 Nm) beschikbaar. Hij is dan goed voor een topsnelheid van 222 km/u.

Meer informatie

Vanaf € 329 bijtelling per maand

De nieuwe Passat GTE is ondanks zijn grotere elektrische range, meer hightech en luxe nog scherper geprijsd dan voorheen. De Passat Variant GTE Business is er vanaf € 49.820, de Limousine-versie start al bij € 48.440. Door zijn aantrekkelijke prijsstelling start de fiscale bijtelling al vanaf € 329 per maand. Hij is op basis van full operational lease al te rijden vanaf € 759 per maand.

Doe een aanvraag

GTE Business: de ideale zakenauto

De Passat Variant en Limousine GTE zijn er bij de introductie direct als zeer aantrekkelijke Business-uitvoering. Dit riant uitgeruste model is standaard onder meer voorzien van het navigatie-, radio en multimediasysteem Discover Pro, de Digital Cockpit met spraakbediening, een panoramadak, een achteruitrijcamera, de Mijn Volkswagen app module en het Tech pakket (met o.a. diefstalalarm, draadloze App-Connect (Apple Carplay) en telefoonvoorbereiding Plus). De Passat Variant GTE Business beschikt ook over een Easy Open achterklep die automatisch opent na een voetbeweging onder de bumper.

Uiterlijke kenmerken van de Passat GTE Business zijn de 17 inch lichtmetalen velgen, LED Matrix-verlichting (IQ.LIGHT) en extra donker getinte achterruiten. 

Passat GTE

Vanaf € 47.312

Stel samen

passat gte

Bevat extra t.o.v. reguliere Passat:

 • Elektrische actieradius van 56 kilometer*
 • Velgen 'London', 17 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Pro' inclusief Verkeerstekenherkenning en Mobile Key
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.LIGHT)
 • Achterlichten LED, donkerrood, met dynamische knipperlichten
 • Zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend
 • Mobiele online diensten: 'We Connect Plus' 36 maanden
 • Verval van voorruitverwarming

Passat Variant GTE

Vanaf € 49.736

Stel samen

Bevat extra t.o.v. reguliere Passat Variant:

 • Elektrische actieradius van 56 kilometer*
 • Velgen 'London', 17 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Pro' inclusief Verkeerstekenherkenning en Mobile Key
 • Koplampverlichting LED Matrix (IQ.LIGHT)
 • Achterlichten LED, donkerrood, met dynamische knipperlichten
 • Zijruiten achter en achterruit getint, 65% lichtabsorberend
 • Mobiele online diensten: 'We Connect Plus' 36 maanden
 • Verval van voorruitverwarming

Korte afstanden emissievrij rijden

Met de hybride Passat rijd je nu tot 56 kilometer volledig elektrisch. Korte afstanden rijdt de GTE Business dus helemaal emissievrij. Wil jij op weg naar werk of de supermarkt je steentje bijdragen aan een beter milieu? Stel de hybride Passat nu samen.

Naar de configurator

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Passat GTE Business

De plug-in hybride Passat GTE Business is net zo luxe en intelligent, maar dan uitgerust met een elektrische actieradius van 56 kilometer. En dat alles voor een lage bijtelling. Het geavanceerde Discover Pro multimediasysteem bedient u eenvoudig met uw stem, zodat u aandacht bij de weg blijft. Ook de LED matrix koplampen zorgen voor extra comfort en veiligheid doordat ze meebewegen met de weg en zelf grootlicht aanpassen wanneer nodig. De Passat GTE Business is standaard uitgevoerd met 17 inch lichtmetalen velgen en diefstalalarm. Ook maakt 'ie onderdeel uit van onze missie om in 2050 een volledig CO2-neutraal bedrijf te zijn.

Laadoplossingen

Als betrokken Volkswagen dealer kennen wij de behoeften van berijders van elektrische en hybride auto’s als geen ander. Onze producten en diensten sluiten hier naadloos op aan. Daarom biedt Ames, in samenwerking met Mobilitics, de mogelijkheid aan om laadpalen voor uw Volkswagen en laadpassen voor uw Volkswagen af te nemen.

Configureer in 3 stappen uw laadoplossing

Meer informatie

Interesse in de Volkswagen Passat (Variant) GTE?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.