De ID.7 Shooting Brake is de Volkswagen ID.7 Tourer geworden. Deze elektrische stationwagen is nu onthuld. Met een rijbereik van 603 kilometer*, 607 liter bagageruimte en veel technologische innovaties.

 

Bekijk de ID.7 Tourer

Volkswagen ID.7 Shooting Brake

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat de Volkswagen ID.7 Shooting Brake in 2024 op de Nederlandse markt zal verschijnen al een grote en extra luxe SUV. Hoe deze ID.7 Shooting Brake er uit zal zien en wanneer in 2024 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de Volkswagen ID.7 Shooting Brake? Meld u dan aan voor onze speciale ID.7 Shooting Brake nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe ID.7 Shooting Brake.

 

vw id3 facelift

Gebaseerd op de ID. SPACE VIZZION Concept Car

Volkswagen heeft de afgelopen periode meerdere concepts cars op diverse autoconferenties gepresenteerd waarop toekomstige elektrische auto's van de ID. family gebaseerd zouden zijn, waaronder de ID. VIZZION. Het lijkt er sterk op dat deze concept car de basis vormt voor de toekomstige ID.7 Shooting Brake. Hiervan is al bekend dat de auto maar liefst een elektrische range van maximaal 670 km krijgt en kan snelladen tot 200kWh. Bovendien zal de ID.7 Shooting Brake uitgerust zijn met 580 liter bagageruimte. Beschikbaar vanaf circa € 50.000.

Meer over deze concept car

Interesse in de nieuwe Volkswagen ID.7 Shooting Brake?

Meld u hier aan voor onze speciale ID.7 Shooting Brake nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe ID.7 Shooting Brake.