Volkswagen ID.4: coupé-SUV komt in 2021

Sportieve variant van de ID.4

De Volkswagen ID.4 Coupé kan gezien worden als het sportieve broertje van de ID.4 met een sterker aflopende daklijn, een zogenoemde coupé-SUV. De ID.4 Coupé komt 2021 op de markt. Naast de ID.3, ID.4 en de aangekondigde ID.5 komt er onder meer nog een zevenzitsversie van de ID.4, genaamd de ID.6. In 2022 komt een productieversie van de ID.Vizzion. 

Benieuwd naar de ID.4 Coupé?

Meld u via onderstaande button aan voor onze speciale Volkswagen ID e-mailnieuwsbrief waarin wij alle ontwikkelingen op het gebied van (nieuwe) elektrische Volkswagen modellen met u delen. Zo hoort u het als eerste als de ID.4 Coupé onthuld of bestelbaar is en in later stadium bij ons in de showroom staat.

Aanmelden ID.4 Coupé nieuwsbrief

Sneak preview ID.4 Coupé

De uitrol van de Volkswagen ID.3 is inmiddels in volle gang. Deze elektrische hatchback is in november 2020 zelfs de meest verkochte auto van Nederland geweest. In december 2020 is ook de ID.4 naar Nederland gekomen, de eerste elektrische SUV van Volkswagen. In de loop van 2021 is het dus de beurt aan de ID.4 Coupé, die veel weg heeft van de reeds bestaande ID.4. Onlangs dook een ingepakt testexemplaar op van een coupévariant van dat model. De coupéversie van de Volkswagen ID.4 gaat dus ID.4 Coupé heten.

Interesse in de nieuwe Volkswagen ID.4 Coupé?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model.