Volkswagen ID.3 GTX

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat de populaire Volkswagen ID.3 er in 2024 ook komt in de sportieve GTX uitvoering die al beschikbaar is voor de ID.4 en ID.5. Hoe deze sportieve upgrade van de ID.3 er exact uit zal zien en wanneer in 2024 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de Volkswagen ID.3 GTX? Meld u dan aan voor onze speciale ID.3 GTX nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe ID.3 GTX.

vw id3 facelift

Een verkoopsucces sinds de start

Sinds de Nederlandse marktintroductie van de ID.3 (in de zomer van 2022) zijn er in ons land ruim 15.000 Volkswagen ID.3 modellen geregistreerd. De ID.3 was de eerste auto van de innovatieve en elektrische ID. familie waar inmiddels de ID.4 en ID.5 ook deel van uitmaken.

Bekijk voorraad

Volkswagen ID. GTX

De Volkswagen ID.4 is al enige tijd beschikbaar in de sportieve GTX uitvoering en hadden we onlangs bij ons in de showroom staan. De ID.3 GTX zal deels dezelfde sportieve elementen bevatten als de getoonde ID.4 GTX.

 

Bekijk de ID.4 GTX

Interesse in de nieuwe Volkswagen ID.3 GTX?

Meld u hier aan voor onze speciale ID.3 GTX nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe ID.3 GTX.