Arteon eHybrid

Vanaf € 51.390

Volkswagen Arteon (Shooting Brake) eHybrid

Nu ook als 218pk sterke plug-in hybride

Het stijlvolle karakter van de Arteon en Arteon Shooting Brake krijgt een hightech impuls met de beschikbaarheid van geavanceerde plug-in hybride-technologie. De Arteon eHybrid-modellen hebben een ruime elektrische actieradius van maximaal 61 kilometer, zijn krachtig (160 kW/218 pk), praktisch en bieden standaard de luxe en sportiviteit van R-Line Business+. De Arteon eHybrid is er vanaf € 51.390 (Shooting Brake vanaf € 51.990).

  Digital cockpit pro

  Travel assist

  Dynamic light assist

  Keyless access

Interesse in de Arteon PHEV?


In de nieuwe Arteon eHybrid-modellen is de combinatie van een 1.4 TSI turbo-benzinemotor en een elektromotor goed voor een systeemvermogen van 160 kW/218 pk. Zowel de Arteon als Arteon Shooting Brake accelereert daarmee in 7,8 seconden van 0-100 km/u. De topsnelheid bedraagt voor beide 222 km/u, bij een vastgesteld gemiddeld verbruik van 1,1 l/100 km (Arteon Shooting Brake: 1,2 l/100 km) en een CO2-uitstoot van 26-27 g/km. Naast kracht en efficiency is ook gebruiksgemak een belangrijk pluspunt van de plug-in hybride-aandrijflijn: de Arteon eHybrid-modellen zijn geschikt voor aanhangers met een gewicht van maximaal 1.600 kg.

Dagelijkse ritten: fluisterstil en emissievrij

Dankzij een krachtig lithium-ion accupakket hebben de Arteon eHybrid-modellen een elektrische actieradius van maximaal 61 km. In veel gevallen volstaat de e-modus voor de dagelijkse ritten, en dat fluisterstil en geheel lokaal emissievrij. Bij een publiek laadpunt of een wallbox duurt het volledig laden van een lege accu circa 3,5 uur. 

Sportief en compleet

De Arteon en Arteon Shooting Brake 1.4 TSI eHybrid worden geleverd met het top-of-the-line uitrustingsniveau R-Line Business+. Dat staat om te beginnen voor de sportiviteit van R-Line styling inclusief 18 inch lichtmetalen velgen en donker getinte ramen achter. Het interieur combineert de sportiviteit van R-Line met de luxe en het gemak van onder meer het navigatie-, radio-, en multimediasysteem ‘Discover Media’, streaming internet, Keyless Entry/start en een elektrisch bediende achterklep inclusief Easy Open.

De nieuwe Arteon 1.4 TSI eHybrid-modellen zijn te bestellen vanaf € 51.390 (Shooting Brake vanaf € 51.990). Vier jaar garantie is altijd inbegrepen.

arteon phev

Ook als Plug-In-Hybride indrukkwekkend sportief

Sportief en zuinig rijden? Het kan allebei, met de Arteon eHybrid. Kies je voor een Plug-in Hybrid motor en R-Line Business +, dan combineer je de krachten van een brandstofmotor en een elektrische motor. Om alles uit je rit te halen, zorgt de Arteon eHybrid dat de motoren optimaal samenwerken. Dat doet 'ie op een slimme manier, op basis van je navigatiesysteem. Zo rijd je extra efficiënt over de langere afstanden - maar gebruik je wanneer jij wilt ook het gecombineerde vermogen om in slechts 7,8 seconden van 0 tot 100 km/u te accelereren. Alles voor sportieve en zuinige rijstijl.

2400X2400 DB2020AU00763
2400X1350 DB2020AU00790 V2
2400X2400 DB2020AU00791 V2
2400X2400 DB2020AU00794 V2
2400X2400 DB2020AU00757

Arteon Shooting Brake eHybrid nu ook als Elegance Business+

Volkswagen breidt de Arteon-range uit met de Shooting Brake eHybrid Elegance Business+. Deze nieuwe uitvoering onderscheidt zich van zijn sportievere R-Line-broer met een meer op chique gericht voorkomen. Uiterlijk springen de chromen details in het oog, terwijl in het interieur bijvoorbeeld de eucalyptushouten accenten opvallen. .

Arteon

R-Line Business +
Vanaf € 51.390

Arteon R-Line Business

Dit zit er standaard op de R-Line Business +:

 • Velgen 'Sebring' 18 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media'
 • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
 • Koplampverlichting LED Plus
 • Dynamische grootlichtassistent (Dynamic Light Assist)
 • Multifunctioneel lederen stuur
 • Travel Assist incl. Lane assist en Emergency assist
 • Keyless Access

Arteon Shooting Brake

R-Line Business +
Vanaf € 51.990

Arteon Shooting Brake R-Line Business

Dit zit er standaard op de R-Line Business +:

 • Velgen 'Sebring' 18 inch
 • Navigatie-, radio- en multimediasysteem 'Discover Media'
 • Digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit Pro)
 • Koplampverlichting LED Plus
 • Dynamische grootlichtassistent (Dynamic Light Assist)
 • Multifunctioneel lederen stuur
 • Travel Assist incl. Lane assist en Emergency assist
 • Keyless Access
 • Elektrisch bedienbare achterklep (Easy Open)

Volkswagen Arteon Shooting Brake voorraad

Bekijk ook onze volledige actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Volkswagen Arteon Shooting Brake modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk. Wij hebben altijd een ruim aanbod Arteon Shooting Brake modellen in diverse uitvoeringen, motoren en kleuren.

 

Bekijk voorraad

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Laadoplossingen

Als betrokken Volkswagen dealer kennen wij de behoeften van berijders van elektrische en hybride auto’s als geen ander. Onze producten en diensten sluiten hier naadloos op aan. Daarom biedt Ames, in samenwerking met Mobilitics, de mogelijkheid aan om laadpalen voor uw Volkswagen en laadpassen voor uw Volkswagen af te nemen.

Configureer in 3 stappen uw laadoplossing

Meer informatie

Interesse in de Volkswagen Arteon / Arteon Shooting Brake PHEV?

Vraag hieronder vrijblijvend een offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.