Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Volkswagen winteracties

Wees de winter voor

Volkswagen Winteracties

 Met de winteracties van Volkswagen bent u de winter een stapje voor. Stap in, want met winterbanden en andere winterse accessoires houdt geen enkele najaarsstorm u meer tegen. Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 oktober 2023 tot en met 29 februari 2024.

Maak een afspraak

Wintercheck bij Ames

Uw Volkswagen helemaal klaar voor de winter. Het Ames Volkswagen team staat voor u klaar. Voor slechts € 25,- controleren we uw Volkswagen op cruciale punten voor het seizoen. Tijdens de wintercheck controleren we onder andere de: 

  • Accu
  • Banden 
  • Remmen
  • Vloeistoffen
  • Verlichting 
  • en meer

 

Plan uw wintercheck

Volkswagen winteraccessoires

Het najaar tegemoet met voordeel op herfst- en winteraccessoires. Zo is de winterverzorgingsset momenteel van € 24,95 verlaagd naar € 9,95 en een all-weather mattenset Taigo voor+achter in plaats van € 100 nu € 75. 

Bekijk alle acties op de Volkswagen webshop via onderstaande button.

 

Volkswagen winteraccessoires

 

Lichtmetalen Wintersets
Niet alleen veilig, maar ook stijlvol de weg op gaan? Dat kan met de wintersets van Volkswagen. Momenteel gelden scherpe acties op geselecteerde winterwielen.

Bekijk alle winterset acties op de Volkswagen webshop via onderstaande button.

 

Bekijk Wintersets acties

 

Bandenwisselen

Wanneer de buitentemperatuur onder de 7°C komt, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. In de winter krijgt u namelijk te maken met gladheid, sneeuw en kou. Daarom het is belangrijk dat uw banden bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Het rubber van winterbanden is elastischer bij lagere temperatuur. Hierdoor wordt de remweg verkort, waardoor u ook bij gladheid snel kunt afremmen.

In de video rechts leggen we u uit wat er komt kijken bij een bandenwissel en welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u winterbanden bij opgeslagen in het Ames bandenhotel of slaat u zelf uw banden op? Bij Ames verwisselen we ze graag voor u.

 

Plan uw bandenwisselafspraak

Nieuwe winterbanden nodig

Is de profieldiepte van uw winterbanden onder de 4 millimeter? Dan is uw grip en rijcomfort al aanzienlijk verminderd en adviseren we om uw winterbanden te laten vervangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

 

Banden offerte