Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Volkswagen 'Weer op weg check' € 20

De maatregelen worden versoepeld en dat betekent dat we allemaal weer wat vaker de weg op gaan. Om u weer goed en veilig op weg te helpen is er de 'Weer op weg check' van Volkswagen. Heeft uw airco een onderhoudsbeurt nodig? Ook dit doet u voordelig bij Ames. Gaat u nu uw Volkswagen na lange tijd stilstaan weer gebruiken? Dan checken wij graag uw auto, zodat u zeker weet dat u veilig op weg kan.

Weer op weg check voor € 20 + gratis verzorgingsset t.w.v. € 29,95

Na de vele videocalls en thuis lesgeven hebben we de laatste maanden zeker niet stilgezeten. Uw Volkswagen alleen wel. Gaat u nu uw Volkswagen na lange tijd stilstaan weer gebruiken? Dan checken wij graag uw auto, zodat u zeker weet dat u veilig op weg kan. Wij controleren uw auto op 12 essentiële punten, zoals de accu, banden, remmen, ruitenwissers, verlichting, vloeistoffen en airco.

Bovendien krijgt u bij de Weer op weg check, een gratis 5-delige schoonmaakset t.w.v. € 29,95 (op=op). Hiermee kan uw Volkswagen weer helemaal fris de weg op.

NLNL

Airco onderhoud voor slechts € 139

Voor een optimale werking van de airco van uw Volkswagen is regelmatig onderhoud van de airco nodig. In de Weer op weg check is de airco-check opgenomen!

Heeft uw airco een onderhoudsbeurt nodig inclusief geurbehandeling? Dan kunt u dit nu laten doen voor € 139 en voor auto's jonger dan 2016 kost de airco onderhoudsbeurt € 189.

Heb je alleen een nieuw pollenfilter nodig? Deze heb je al voor slechts € 45.

vinkje Voorkomt schade aan de compressor

vinkje Voorkomt muffe geurtjes

vinkje Voorkomt bacteriën en schimmels

Volkswagen zomeraccessoires met korting

Met de handige en voordelige Volkswagen zomeraccessoires van Ames bent u helemaal klaar voor de zomer! Van dakdragers tot trekhaken en van zonweringen tot dashcams. Bekijk alle Volkswagen zomeraccessoires met korting! Deze aanbiedingen zijn geldig t/m 31 augustus 2020. 

Bekijk acties