Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Volkswagen Arteon Business modellen

Met de Arteon Elegance Business- en Business R-modellen biedt Volkswagen een zeer compleet en sportief uitgeruste Arteon voor een aantrekkelijke prijs. Zeker in combinatie met de soepele DSG-automaat met dubbele koppeling, die momenteel zonder meerprijs bij de Arteon is inbegrepen.

Dubbele koppeling

Dankzij zijn dubbele koppeling schakelt de DSG-transmissie soepel en vrijwel zonder onderbreking. Zo zorgt hij in de Arteon niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een betere rijdynamiek en efficiency. Alle uitvoeringen van Volkswagens vierdeurs coupé zijn tijdelijk zonder meerprijs leverbaar met DSG.

Prijzen van de Arteon inclusief gratis DSG beginnen bij € 41.515.

Boordevol comfort en luxe

Als Elegance Business en Business R is de Volkswagen Arteon uitgerust met alles wat een zakelijke rijder zich maar kan wensen. De Arteon Elegance Business is standaard voorzien van onder meer het Discover Media-infotainmentsysteem, een achterklep met sensorgestuurde opening, het digitale instrumentenpaneel Active Info Display, spraakbediening, verkeersbordenherkenning en 18 inch Shikai-velgen.

Prijzen van de Arteon Elegance Business met DSG beginnen bij € 44.925.

Arteon Business R: sportieve luxe

Voor een nog sportievere uitstraling is de Volkswagen Arteon Business R aangekleed met een R-Line exterieur- en interieurpakket, inclusief met leer en Alcantara beklede stoelen.

De Arteon Business R is er inclusief standaard DSG vanaf € 46.150.

Bekijk voorraad