Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Volkswagen Private Lease acties

 

Ames is tijdelijk in staat om zeer hoge kortingen te geven op private lease tarieven van de Volkswagen up!, Polo en Golf. Deze kortingsacties zijn exclusief van toepassing bij Ames Autobedrijf, dus wees er snel bij want de actie geldt zolang onze voorraad strekt en op=op! 

Onderstaande aanbiedingen gelden op complete uitvoeringen, namelijk de compacte Move up!, nieuwe Polo Comfortline en luxe uitgeruste Golf Comfortline Business.

 

Bekijk alle actiemodellen

 

De nieuwe Volkswagen up! heeft op het gebied van functionaliteiten alles van een grote auto, maar dan compact verwerkt in een kleiner formaat. De Take up! is de basisversie van up! waarbij u niet het gevoel krijgt dat u iets te kort komt.

   

  Take up! uitvoering
- 1.0 MPI benzinemotor met 60pk
- Handgeschakeld, 5 versnellingen
- Gemiddeld verbruik 4.1L/100km

Bekijk Volkswagen up!

 

De nieuwe zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. De Polo Comfortline gaat net een stap verder op het gebied van innovatie, comfort en veiligheid. Deze luxe uitvoering heeft bijvoorbeeld standaard Adaptive Cruise Control en airconditioning climatic.

  

Comfortline uitvoering
- 1.0 TSI benzinemotor met 95pk
- Handgeschakeld, 5 versnellingen
- Gemiddeld verbruik 4.8L/100km

Bekijk Volkswagen Polo


De Business-modellen zijn uitgerust met alle opties die u als zakelijke rijder wenst, maar tegen een voordeligere prijs en dus gunstige bijtelling. Standaard is de Golf Comfortline Business t.o.v. de Golf Comfortline extra uitgerust met onder andere Adaptive Cruise Control, 3D LED-achterlichten en het Executive pakket (inclusief navigatie, Apple Carplay, digitale radio-ontvangst en diefstalalarm). En dankzij de verwarmbare sportstoelen reist u extra comfortabel.

 
Comfortline Business uitvoering
- 1.5 TSI benzinemotor met 130pk

- Handgeschakeld, 6 versnellingen
- Gemiddeld verbruik 4.9L/100km

Bekijk Volkswagen Golf

Hoe werkt Private Lease?

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 km per jaar. De bedragen die u hieronder ziet zijn maandprijzen. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor:

- wegenbelasting 
- all-riskverzekering
- afschrijving
- reparatie en onderhoud
- bandenservice
- internationale pechhulp.

Aan het einde van de looptijd levert u de auto weer in. Het risico van onverwachte onderhoudskosten en de restwaarde is voor Volkswagen. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Bekijk hieronder deze handige, korte video waarin op een heldere wijze wordt uitgelegd hoe private lease werkt. In één minuut krijgt u kort samengevat wat wij bij private lease voor u regelen en wat u voor een vast maandbedrag kunt verwachten.

 Interesse in onze Volkswagen Private Lease actie?

 Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag vrijblijvend contact met u op.