Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Stapelvoordeel met de Volkswagen Passat Variant actie

Op zoek naar een ultiem representatieve en ruime auto? Een Volkswagen Passat Variant Comfortline Business was nog nooit zo voordelig met de stapelkorting bij Ames Autobedrijf. Wij kunnen een beperkt aantal modellen uit voorraad leveren tegen het actietarief van € 38.995. Hierbij profiteert u van DSG voordeel (€ 2.900), Business Pakket voordeel (€ 2.985) en vooraad voordeel (€ 1.195). Uw totaal voordeel loopt zo op tot maar liefst € 7.080!

Deze luxe uitgevoerde stationcar staat bekend om zijn hoogwaarde afwerking en biedt zowel voor- als achterin een zee aan ruimte en comfort. Niet voor niets is de Passat dan ook al eens verkozen tot Zakenauto van het Jaar. Een auto waar u doordeweeks mee aan kunt komen bij uw belangrijkste klanten en in het weekend mee op pad kunt gaan met het gezin of sportteam.  

 

Bekijk hier

Ook in Full Operational lease 

Liever deze zakelijke auto leasen? Voor het actietarief van € 650,- per maand rijdt u de Volkswagen Passat Variant full operational lease op basis van 60 maanden en 20.000 km per jaar. Indien u kiest voor Full Operational lease, kiest u voor een leasevorm waar alle kostencomponenten van mobiliteit in het maandelijkse leasebedrag zijn opgenomen. Hierbij moet u denken aan financiële zaken als aanschaf, rente en afschrijving. Ook wordt de zorg voor reparatie, onderhoud en banden door Multilease overgenomen. De leaseauto is met Full Operational lease WA / volledig casco verzekerd en er is voorzien in een persoonlijke ongevallenverzekering voor de inzittenden en een bagageverzekering voor persoonlijke eigendommen. Indien u de leaseauto door schade, in binnen- of buitenland, of door reparaties langer dan 24 uur moet missen, wordt er bij Full Operational lease vervangend vervoer ingezet.

flyer stapelvoordeel

 Interesse in onze Volkswagen Passat Variant Stapelactie?

 Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen één dag vrijblijvend contact met u op.