Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Goed voorbereid weken Ames Volkswagen 

Eindelijk mogen we steeds meer en het lijkt een prachtige zomer te worden waarin u weer op avontuur kan. Misschien gaat u wel op zomervakantie met de auto, maar is uw auto daar wel klaar voor? Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens uw vakantie en laat uw auto controleren tijdens een Zomercheck. Wilt u optimaal comfort tijdens de reis? Kijk dan ook eens naar het airco onderhoud, (nieuwe) zomerbanden, navigatie-update en de officiële Volkswagen accessoires. 

 

Zomercheck

Tijdens uw vakantie wilt u 100% op uw Volkswagen kunnen vertrouwen. Daarom hebben we de Volkswagen Zomercheck: voor slechts € 20 controleren we uw auto op de meest essentiële punten. Zo kunt u extra comfortabel de zon tegemoet rijden.

Plan nu uw Zomercheck in en u ontvangt een gratis elektrische 12V koelbox t.w.v. € 49,95 (OP=OP). Dan bent u nog beter voorbereid op een mooie zomer.

Plan uw Zomercheck

Mobiliteitsgarantie

Mocht u onverwachts toch met pech komen te staan tijdens uw vakantie, dan staat Ames 24 uur per dag voor u klaar! Met de mobiliteitsgarantie komen wij u helpen, óók in Europa. 

Meer over mobiliteitsgarantie

Airco onderhoud

 Maximale prestaties uit je airconditioning halen 

 Geen muffe geurtjes 

 Voorkom dure reparaties 

 Inclusief geurbehandeling 

 Voorkomt extra brandstof verbruik 

Plan uw airco onderhoud

Aircocheck voor € 20

Door de airconditioning van uw Volkswagen tijdig te laten checken, voorkomt u tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog naar behoren werkt.

Blijkt dat onderhoud nodig is, dan is de check helemaal gratis.

Plan uw aircocheck

Interieurfilter
vanaf € 45

Schone lucht in uw auto is erg belangrijk. Daarom raden wij u aan de interieurfilter periodiek te vervangen. Meestal wordt dit direct gecombineerd met onderhoud. De interieurfilter, filtert onder andere ozon, zwaveloxiden, stikstofoxiden en allergenen uit de lucht.

Vervang uw interieurfilter

Airco onderhoud vanaf € 139

De airco houd u niet alleen in de zomer lekker koel, maar filtert ook alle vieze stoffen van buiten, zoals uitlaatgassen, pollen en stof. De monteur is ongeveer een uur bezig met de airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling. Vanaf modeljaar 2016 kost airco onderhoud € 189 i.v.m. ander koudemiddel geschikt voor deze modellen.

Plan uw airco onderhoud

Zomerbanden 25% korting

U wilt het meeste uit uw Volkswagen halen - ook als de temperaturen stijgen. Daarom adviseren wij om vanaf april te rijden op zomerbanden. Dit verbetert de grip op de weg, uw veiligheid, vermindering van het brandstofverbruik en het rijcomfort.

Bij Ames ontvangt u tijdelijk tot 25% korting bij aanschaf op nieuwe zomerbanden. 

Vraag bandenadvies

Navigatie-update

Het is belangrijk dat u uw navigatie regelmatig laat updaten om onveilige en stressvolle situaties te voorkomen. Het wegennet verandert namelijk regelmatig, waardoor er straten, wegen en rotondes verdwijnen en bijkomen.  Door uw navigatie tijdig te updaten, zit u met meer zekerheid achter het stuur en worden stressvolle situaties voorkomen. Zo zorgt een bijgewerkte navigatie voor extra rijcomfort.

Informeer naar uw 
navigatie-update

Voordelige Volkswagen accessoires 

Staat uw gewenste accessoire er niet tussen? Informeer dan naar de mogelijkheden en waar nodig kunnen wij u adviseren. 

Vraag uw accessoire aan

Wilt u nieuwe banden, navigatie-update of  accessoires? Vul hieronder het formulier in