Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Volkswagen e-Golf E-DITION 2019 

direct uit voorraad leverbaar met € 6.700 voordeel

Vanaf € 42 per maand netto bijtelling

De praktische, elektrisch aangedreven e-Golf E-DITION 2019 is nu leverbaar vanaf € 34.295 (fiscale waarde: € 33.220). De zakelijke rijder, kan dit jaar nog instappen en profiteren van slecht 4% bijtelling voor de komende 5 jaar. Dat betekent een netto bijtelling vanaf slechts € 42 per maand. De nieuwe, scherpe vanafprijs van € 34.295 voor de e-Golf E-DITION 2019 is daarmee maar liefst ruim € 6.700 voordeliger geworden. Bekijk onze voorraad en rijd snel weg in één van onze actiemodellen. Alle modellen zijn verkocht.

Bekijk voorraad

De elektrische auto die u verder brengt

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herkent u vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

Plan een proefrit

Waarom kiezen voor de e-Golf?

- Zuinig en milieubewust

- Sneller optrekken

- Tot 230 km actieradius

- Vanaf € 42 netto bijtelling per maand

- Slechts 4% bijtelling voor de zakelijke rijder

- Geen BPM en vrijstelling van wegenbelasting

- Direct uit voorraad leverbaar

- Nu € 6.700 voordeel

Volkswagen e-Golf E-DITION 2020

Private Lease vanaf € 299,-* of € 6.500 inruilpremie

Nieuwe kansen voor begin 2020? Met de introductie van het scherpe Private Lease tarief vanaf € 299* of € 6.500 inruilpremie op de e-Golf E-DITION kan dat. De e-Golf kunt u nu al bestellen en is leverbaar in 2020. 

Bekijk de actie

Onze actuele voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Interesse in de Volkswagen e-Golf?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte, proefrit of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.

* De Private Lease actie voor de e-Golf houdt in dat je de e-Golf rijdt vanaf 2020. De actie is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot 26 december 2019, zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.