Verkeershinder door werkzaamheden aan de Langeweg in Zwijndrecht

 

Gedurende twee perioden in week 28 en week 29 vinden er werkzaamheden plaats aan de Langeweg in Zwijndrecht. Op deze locatie wordt de asfaltconstructie op de rijbaan van het viaduct over de A16 volledig hersteld. Het merendeel van de werkzaamheden zijn overdag, maar in week 28 zijn er ook werkzaamheden die in de nachtelijke uren uitgevoerd worden. In het weekend van 14 en 15 juli wordt er niet gewerkt.

 

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden aan de rijbaan voor de auto's wordt van 9 t/m 13 juli de Langeweg tussen Einsteinweg en De Blaak in beide richtingen afgesloten voor al het autoverkeer. Automobilisten worden omgeleid via de Hendrik IJdeweg en de Ambachtsezoom. Deze omleidingsroutes worden op straat aangeduid met gele omleidingsborden. Voetgangers en fietsers kunnen in week 28 gewoon gebruik blijven maken van het voet- en fietspad. De werkzaamheden aan het voet- en fietspad in week 29 worden in twee fases uitgevoerd zodat doorgang voor fietsers en voetgangers ten alle tijden mogelijk blijft. 

 

 Week  Periode  Tijdsvak Locatie
 28  Maandag 9 juli 07:00 - vrijdag 13 juli 16:00  Overdag en nacht Rijbaan auto's
 29  Maandag 16 juli 07:00 - Donderdag 19 juli 16:00  Alleen overdag  Voet- en fietspad

 

verkeershinder langeweg

Lees ook

Ames Bedrijfswagencentrum Maatwerk Dealer van 2018 vr, 23 maart
Ames Bedrijfswagencentrum is woensdag tijdens de jaarlijkse Volkswagen Bedrijfswagen dealermeeting uitgeroepen tot ''Maatwerk Dealer van het Jaar 2018''. Het is de eerste keer dat deze prijs wordt uitgereikt en wij zijn ontzettend trots op deze mooie onderscheiding. Ames heeft deze award te danken aan de vele maatwerkoplossingen die wij onze klanten met uiteenlopende wensen bieden. In samenwerking met PSB Bedrijfswagennrichting zorgen wij voor al onze klanten de perfecte opbouw en inrichting van de bedrijfswagen waarbij wij ook adviseren en creëren zodat de klant volledig ontzorgd is ten aanzien van bijvoorbeeld bestickering en Track & Trace.
Rolstoelbus voor Dirk Kuyt Foundation do, 01 maart
Directeur Leen de Koning overhandigt de gloednieuwe Volkswagen Crafter Rolstoelbus voor de Dirk Kuyt Foundation. De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en (mede) organiseert inmiddels ca 100 sportevenementen door heel Nederland. Dit doen zij in samenwerking met sportbonden, stichtingen, verenigingen en vrijwilligers waarbij de Foundation een financiële en/of organisatorische bijdrage biedt om sport stimulerende projecten te kunnen realiseren. Hiermee worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt. Deze overhandiging is mogelijk gemaakt door Ames Autobedrijf, Ames Bedrijfswagencentrum, AA Lease, Taxi Wegman B.V. en Pon Automobielhandel.