Nieuwe VW Crafter voor Rook en Rijken BouwVandaag afgeleverd aan Rook en Rijken Bouw uit Heerjansdam een nieuwe Volkswagen Crafter inclusief opvallende belettering! Rook & Rijken Bouw is een bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met de meest voorkomende timmer- en tegelwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven. Veel veilige en succesvolle km’s gewenst!

Lees ook

Van Gent Autoverhuur B.V. ontvangt de eerste Nieuwe Crafters do, 28 september
Van Gent Autoverhuur B.V. heeft de eer om door Ames Bedrijfswagencentrum de eerste Nieuwe Volkswagen Crafters afgeleverd te krijgen. De Nieuwe Crafter is een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt. De Crafter is een compleet nieuwe auto, onder meer leverbaar met 8-trapsautomaat. De Nieuwe Crafter is ontworpen in samenspraak met échte vaklui en mag dan ook niet voor niets de titel ‘International Van of the Year’ dragen. Lees hieronder meer over de Nieuwe Crafter.
Twee miljoenste Caddy geproduceerd wo, 14 maart
Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze maand de twee miljoenste Caddy geproduceerd. Het jubileumexemplaar van de compacte besteller rolde in de Volkswagen-fabriek in de Poolse stad Poznań van de band. Volkswagen Bedrijfswagens heeft deze twee miljoenste Caddy aan een Poolse hulporganisatie geschonken.