Volkswagen Transporter facelift 

Zomer 2024 op de markt

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat de populaire Volkswagen Transporter vernieuwd gaat worden. Deze iconische en veelzijdige Volkswagen bus krijgt een facelift in de zomer van 2024. Hoe deze upgrade van de Transporter er exact uit zal zien en wanneer in 2024 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend.

Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar de Volkswagen Transporter facelift? Meld u dan aan voor onze speciale Transporter nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe Transporter.

Een verkoopsucces sinds de start

Sinds de Nederlandse marktintroductie van de Transporter in 1992 zijn er in ons land ruim 19.500 Volkswagen Transporter modellen geregistreerd. De Transporter is de met afstand de bestverkochte bedrijfswagen van Volkswagen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste bondgenoot van de vakmannen en vakvrouwen.

Interesse in de nieuwe Volkswagen Transporter?

Meld u hier aan voor onze speciale Transporter nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Transporter.