Proefrit
Offerte
Voorraad
078 - 6143322
Volkswagen Load up!

Vanaf € 10.482

 Opvallend ruim

 Opvallend schoon

 Opvallend wendbaar

De Volkswagen Load Up

Ruimer dan u denkt. En wendbaar. En zuinig.
 

Liever geen bestelwagen, maar wel op zoek naar een hippe en praktische bedrijfsauto? Dan is de Volkswagen Load Up! precies waar u naar op zoek bent. Schoon, zuinig en superwendbaar in de stad. En dat niet alleen: deze bedrijfswagen is ruimer dan u denkt!

 

Design

De Load Up! is de meest opvallende bedrijfswagen van Volkswagen. Deze praktische wendbare bedrijfswagen biedt een laadvolume van 990 liter met een sterke laadvloer. Verder is de Load Up! voorzien van speciale sjorogen en een veilig scheidingsrek om al uw vracht veilig te vervoeren. Een stevige vloermat maakt de laadruimte compleet. Stop met twijfelen en start met inladen. Met de Load Up! bezorgt u al uw leveringen in één rit.

 

Comfort

Met de Load Up! heeft u de beschikking over het comfort, de connectiviteit en dezelfde veiligheidsfeatures als met de Up! U kiest namelijk een Up! uitvoering inclusief opties en selecteert vervolgens het Load Up! pakket. Zo creëert u uw ideale Volkswagen Load Up! De mogelijkheden zijn ongekend.

 

Uitvoeringen

Stel uw perfecte Volkswagen Load Up! helemaal zelf samen, zodat uw nieuwe bedrijfswagen perfect past bij uw wensen. Gaat u voor de Take Up!, de Move Up! of High Up!? Kies de opties die u nodig heeft en maak het af met het Load Up! pakket. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende motoren waaronder de extra milieubewuste eco Load Up! op aardgas of de vol elektrische e-Load Up! Zo kiest u exact de Load Up! die past bij uw vervoersbehoefte. U kunt meteen aan de slag met onze car configurator.

 

Motoren

De zuinige en ultracompacte 3 cilinder benzinemotor is speciaal voor deze auto ontwikkeld en beschikbaar in een 44 kW/60 pk 1.0 Benzine, 55 kW/75pk 1.0 Benzine en een 66 kW/90 pk) 1.0 TSI Benzine versie.

Met de eco Load Up! ontlast u uw portemonnee. Het bereik van de aardgas- en benzinemotor samen is zo'n 600 kilometer. Ook fijn: de uitvoeringen van de Load Up! met aardgas of benzine zijn eenvoudig door ons om te bouwen tot een Up! met achterbank. Dit is gunstig voor de restwaarde.

Met de e-Load Up! rijdt u 100% elektrisch. De 60 kW/82 pk sterke elektrische motor levert puur rijplezier en heeft een bereik van maximaal 160 kilometer. Met de snellader kan de ingebouwde lithium-ion-accu in slechts 30 minuten 80% geladen worden.

 

Nu in de showroom

De Load-Up! heeft een vanafprijs van € 10.782 met benzinemotor. Bij Ames Bedrijfswagencentrum informeren wij u graag over deze unieke bedrijfswagen. Neem gerust eens contact met ons op zodat wij samen met u de ideale Load Up! kunnen samenstellen.

Meer informatie

De brochure van de Volkswagen Load up!

Alles op een rijtje

Download

Contactformulier 

Neem direct contact op