Volkswagen Amarok facelift

Onthulling in 2022, in de loop van 2023 in de showroom

Of het nu gaat om het brengen van medicijnen en voedsel naar afgelegen locaties, het beschermen van wilde dieren op de Afrikaanse savanne of het trekken van een zware aanhanger naar de bouwplaats; pick-ups komen overal waar ‘gewone’ bedrijfswagens het vaak laten afweten. De Amarok van Volkswagen Bedrijfswagens maakt al meer dan tien jaar indruk op elk terrein met zijn veelzijdige karakter en on- en offroadcapaciteiten.


In 2022 onthult Volkswagen Bedrijfswagens de compleet nieuwe, derde generatie van de premium pick-up. In de loop van 2023 zal de Amarok facelift bij ons in de showroom van Ames Bedrijfswagencentrum te bewonderen zijn. 

Volkswagen Amarok facelift 2022
Interieur VW Amarok facelift

Compleet nieuw design

De volgende Amarok wordt ontwikkeld door teams in Europa en Australië, en gaat gebouwd worden in Zuid-Afrika. Hij heeft een compleet nieuw design, een opvallend en stoer, zelfverzekerd front, een scala aan geavanceerde rijhulpsystemen en gaat ook imponeren op het gebied van connectiviteit. Tevens wordt de nieuwe Amarok voorzien van innovatieve systemen die niet eerder in dit segment leverbaar waren. Hiermee wordt de robuuste pick-up van Volkswagen Bedrijfswagens nog capabeler, krachtiger en comfortabeler, zowel op ruw terrein als op geasfalteerde wegen.

Interesse in de nieuwe Volkswagen Amarok?

Meld u hier aan voor onze speciale Volkswagen Amarok nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model.