Volkswagen Privé plan

Volkswagen Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, uw keuzes en uw Volkswagen. Door te werken met een slottermijn kunnen wij u merkbaar lagere maandlasten bieden. Hoe een verstandige en slimme autofinanciering nu precies werkt, leest u hieronder

 

Lage maandlasten, hoge inruilwaarde.

Het Volkswagen Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw Volkswagen, want waarom de auto naar nul afschrijven terwijl deze aan het eind van de rit nog een aanzienlijke inruilwaarde heeft? Het Volkswagen Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en de hoge restwaarde van uw Volkswagen. Daarom kunt u bij Volkswagen Bank een deel van de financiering "bevriezen", dit noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw Volkswagen. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

 

Zekerheid en toekomstige mobiliteit.

Wij adviseren bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat de auto meestal na drie tot vier jaar wordt vervangen. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo stellen wij u in staat om duidelijk te plannen, weet u exact wanneer het betaalplan afloopt en kunt u uw maandlasten vooraf goed inschatten. Met een vast betaalplan voorkomt u tevens dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan uw auto. Zo houdt u nu al rekening met uw toekomstige mobiliteit.

 

Voordelen op een rij.

- Lage maandlasten door rekening te houden met de hoge restwaarde
- Makkelijk en direct geregeld via Ames
- Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
- Vaste looptijd, vaste rente, dus geen verrassingen achteraf
- Maatwerk, afgestemd op uw wensen

 

Nieuwsgierig geworden naar wat het Volkswagen Privé Plan voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 078-6143322 of stuur een e-mail.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen. U kunt vertrouwen op een degelijk advies

Dienstenwijzer Financiering en Verzekering 

 

Volkswagen Pon Financial Services is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u in deze Dienstenwijzer laten zien wat onze werkwijze is. In die werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In deze Dienstenwijzer Financiering en Verzekering geven wij daaraan invulling en maken wij u wegwijs. Hierin vindt u, kort en bondig, onze algemene gegevens, openingstijden, informatie over onze dienstverlening en waar u terecht kunt met klachten.

 

Dienstwijzer VWPFS