Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Zomercheck

Plan uw werkplaatsafspraak

Uw bus in topconditie? 

Doe de zomercheck

Bent u vrij deze zomer of gaat u volle bak door met werken? Houdt uw bus in topconditie en kom langs voor een zomercheck, airco onderhoud of nieuwe banden. Zo weet u zeker dat uw bus na de zomer weer op volle kracht vooruit kan.

NL

Zomercheck incl. gratis zomer verzorgingsset 

Zomercheck nu voor € 16,50

Kom niet voor verrassingen te staan na de zomer. Doe de zomercheck en laat uw Volkswagen bedrijfswagen nalopen op 12 essentiële punten, zoals banden, remmen, ruiten, motorruimte, elektrische installatie, interieur en exterieur. Bij een zomercheck krijgt u een gratis zomer verzorgingsset t.w.v. € 29,95.

 

Ga naar de werkplaatsplanner

Airco onderhoud
incl. geurbehandeling vanaf € 115.

De airco in uw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor frisse, zuivere lucht en een constante temperatuur. Ook zorgt het tijdig vervangen van het filter dat uitlaatgassen, pollen en stof buiten de cabine blijven. De zomerstop is het ideale moment voor airco onderhoud zodat uw bus ook van binnen in topconditie blijft. Airco onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagens bestaat uit

 Reinigen airco- en ventilatiesysteem
 Visuele controle
 Temperatuurmeting
 Druk- en lektest
 Vervanging van koudemiddel
 Controle van pollen filter
 Controle van bediening
 Anti-geur behandeling
 Desinfectie van luchtkanalen (anti-schimmel)

Extra voordeel op Zomerbanden

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw bedrijfswagen. Wij helpen u graag met de juiste banden voor uw bedrijfswagen. De bandenmaat kan u vinden aan zijkant van uw banden of oriënteer u op zomerbanden aan de hand van uw kenteken. Profiteer nu van scherp geprijsde zomerbanden. 

 

NL

Nagivatie update voordeel

van € 149, nu voor € 99.

Bepaal altijd de beste route naar uw bestemming met behulp van uw navigatiesysteem. De navigatie DVD voor uw auto bevat een update van de wegeninformatie.