Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Unieke voorraadpositie vanwege de nieuwe WLTP-meetmethode

Profiteer van onze unieke voorraadpositie en voorkom lange levertijden!

WLTP is de nieuwste methode om brandstofverbruik en uitstoot van voertuigen te meten. In september 2019 geldt de WLTP voor alle nieuwe geregistreerde bedrijfswagens. Om de omzetting van de WLTP goed te doen kost dat tijd en zal de fabriek tijdelijk geen bedrijfsauto’s leveren. Om dat voor te zijn hebben wij maar liefst 400 bedrijfsauto’s besteld om onnodige levertijden te voorkomen. Stuk voor stuk aantrekkelijk geprijsde modellen met hoge inruilpremie. Je hebt kansen. En je hebt buitenkansen. Ontdek de vele smaken die wij voor u op voorraad hebben.

Bekijk onze voorraad

Wat is WLTP?

Alle type auto’s moeten voortaan hun typegoedkeuring halen via de WLTP-test. Het opgegeven verbruik van een auto is daardoor nu veel realistischer. Dat betekent meer duidelijkheid voor de kopers van een auto. Echter brengt deze nieuwe meetmethode ook langere levertijden met zich mee.

Meer over WLTP

Video's

Bedrijfswagenverkoper Rick de Vries toont u een greep uit onze rijke actuele voorraad Volkswagen Caddy en Transporter modellen en legt uit wat er uniek is aan deze auto's.

Volkswagen Caddy

Exclusief bij Ames geniet u van € 2.590 voordeel op een gloednieuwe Volkswagen Caddy met het Economy Business pakket. Hierdoor profiteert u van comfortabele opties zoals schuifdeur rechts en automatische airconditioning. Wees er snel bij want op=op!

Bekijk actiemodel

Volkswagen Transporter

Exclusief bij Ames geniet u van € 3.805,- voordeel op de gloednieuwe Volkswagen Transporter L2H1 met het Economy Business pakket. Hierdoor profiteert u van comfortabele opties zoals het Climatic Pakket en Cruise Control. Wees er snel bij want op=op!

Bekijk actiemodel

Laat u informeren

Heeft u vragen over de nieuwe WLTP-meetmethode of wat de gevolgen kunnen zijn voor u als koper? Of bent benieuwd naar de levertijden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag verder over dit onderwerp en denken ook graag mee zodat we samen tot de beste oplossing komen.
  

Kom in contact!

Bekijk onze voorraad

Bekijk hieronder onze unieke voorraadpositie Volkswagen Bedrijfswagens. 

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas Waterstof
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien