Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Volkswagen Bedrijfswagens

Winteracties

Volkswagen Bedrijfswagens Winteracties

De dagen worden korter, de avond valt eerder en de temperaturen zijn langzaam aan het dalen. Voor u het weet vallen er regenbuien of zelfs sneeuw of ijzel. Tijd om uw bedrijfswagen gereed te maken voor de winter. Met de Volkswagen Bedrijfswagens winteracties gaat u de herfst veilig en stijlvol tegemoet.

Plan uw werkplaatsafspraak

De Altijd Door Wintercheck

Zo komt u niet stil te staan tijdens de winter. Uw Volkswagen Bedrijfswagen helemaal klaar voor de winter. Het Volkswagen Bedrijfswagens team staat voor u klaar. Voor slechts € 20 excl. BTW controleren we uw bedrijfswagen op cruciale punten voor het seizoen. Als blijkt dat uw accu toe is aan vervanging krijgt een nieuwe accu cadeau. Deze actie loopt tot 29 februari 2024

Tijdens de wintercheck controleren we onder andere de: 

  • Accu
  • Banden 
  • Remmen
  • Vloeistoffen
  • Verlichting 
  • en meer

 

Plan uw wintercheck

Volkswagen Bedrijfswagens winteraccessoires

Het najaar tegemoet met voordeel op herfst- en winteraccessoires. Zo is de ijskrabber met sneeuwborstel €9,95  verlaagd naar €4,95 en de winterverzorgingsset in plaats van €24,95 nu €12,45. 

Bekijk alle acties op de Volkswagen webshop via onderstaande button.

 

Bekijk winteraccessoires

 

Bandenwisselen

Wanneer de buitentemperatuur onder de 7°C komt, dan is het aan te raden om uw zomerbanden te verwisselen voor winterbanden. In de winter krijgt u namelijk te maken met gladheid, sneeuw en kou. Daarom het is belangrijk dat uw banden bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Het rubber van winterbanden is elastischer bij lagere temperatuur. Hierdoor wordt de remweg verkort, waardoor u ook bij gladheid snel kunt afremmen.

In de video leggen we uit wat er komt kijken bij een bandenwissel en welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u winterbanden bij opgeslagen in het Ames bandenhotel of slaat u zelf uw banden op? Bij Ames verwisselen we ze graag voor u.

 

Plan uw bandenwisselafspraak

Nieuwe winterbanden nodig?

Is de profieldiepte van uw winterbanden onder de 4 millimeter? Dan is uw grip en rijcomfort al aanzienlijk verminderd en adviseren we om uw winterbanden te laten vervangen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button. 

Vraag via onderstaande button uw offerte aan.

Banden offerte

Plan direct uw bandenwissel
NL
KM