Voorjaarsacties

Plan uw werkplaatsafspraak

 Zomerbanden

 Bulli 6.1

 Aircoservice

Met grip het voorjaar in

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

NL

 

Transporter 6.1 Bulli

Bekijk hem hier

Je hebt klasse.
En je hebt klasse apart. 

Uitrusting t.w.v. € 10.540. Nu €4.950. Totaalvoordeel: € 5.590

Transporter 6.1 Bulli met o.a. multifunctioneel lederen stuurwiel, parkeerhulp voor en achter en comfort bijrijderstoel met armleuningen. 

  • Multivan exterieur pakket
  • Bulli-aanduiding op zijschermen
  • Multivan dashboard met decoratiepanelen
  • Digital cockpit
  • LED-koplampen met LED dagrijverlichting
  • Adaptive Cruise Control tot 210 km/h
  • Light Assist grootlichtassistent
  • Lichtmetalen  velgen 'Aracuja' Zilver 17"

Plan nu uw bandenwissel in bij een van onze vestigingen

 

Klik hier

Extra voordeel op Zomerbanden

Zomerbanden leveren bij temperaturen boven 7°C betere prestaties dan winterbanden. Wissel daarom nu je banden. De materiaalsamenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomend nodige slijtage. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden.

Plan nu uw aircocheck in bij een van onze vestigingen

 

Klik hier

Fris het voorjaar in

De airco in jouw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine. Ook essentieel: de airco voorkomt dat de ramen beslaan. Laat daarom tenminste om het jaar de airco door een ervaren servicemonteur controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten zeker of de airco van jouw bus nog optimaal functioneert of aan onderhoud toe is. Zo gaat je bus fris het voorjaar in. 

NL