Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Volkswagen Bedrijfswagens

Voorjaarsacties: Klaar voor het voorjaar

Volkswagen Bedrijfswagens voorjaarsacties

Maak uw Volkswagen Bedrijfswagen volledig lenteklaar. Met een grondige airco-onderhoudsbeurt gaat u fris op weg naar uw klussen. Bovendien rijdt u met zomerbanden veiliger en duurzamer. Ons advies is dan ook om ze tijdig te wisselen en, wanneer nodig, op tijd een nieuwe set banden aan te schaffen. Met de voorjaarsacties van Ames Volkswagen Bedrijfswagens bent u er helemaal klaar voor. Deze acties lopen t/m 31 mei 2023.

 

Aircocheck voor € 20 excl. BTW
Een aircocheck duurt circa 30 minuten.

Tijdens de aircocheck controleert de monteur de koelcapaciteit van uw airco en controleert hij of het koudemiddel bijgevuld moet worden. We raden u aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkomt u dat liever. Blijkt uit de controle dat uw auto een airco-onderhoudsbeurt nodig heeft? Dan is de aircocheck gratis.

 

Meer over airco-onderhoud

 

Plan uw werkplaatsafspraak
NL
KM

Ruitschade

Als ondernemer heeft u niet veel tijd en wilt u uw tijd natuurlijk niet besteden aan schade aan uw bedrijfswagen. Toch is het belangrijk dat u een sterretje in uw ruit tijdig laat herstellen en er niet te lang mee rond blijft rijden. Een sterretje kan namelijk een barst worden. Ames is een erkende Volkswagen bedrijfswagen garage en onder andere gespecialiseerd in ruitschadeherstel*. Onze specialisten repareren uw ruit vakkundig en snel, waardoor u snel weer onderweg bent!

 

Plan uw afspraak

*In de meeste gevallen vallen ruitreparaties geheel onder uw WA-extra of allrisk verzekering. 

Airco-servicebeurt incl. geurbehandeling voor € 115 excl. BTW*

Een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling duurt circa 60 minuten.

Is het al langer geleden dat uw bedrijfswagen een airco-service beurt heeft gehad? Of blijkt uit de airco-check dat uw bedrijfswagen toe is aan een airco-servicebeurt? Bij Ames kunt u een airco-servicebeurt inclusief geurbehandeling laten uitvoeren voor € 115 exclusief BTW. Tijdens de airco onderhoudsbeurt vult de monteur het koudemiddel van uw airco bij. Dat zorgt ervoor dat de koelcapaciteit van uw airco weer als nieuw is. Maar dat is niet het enige wat de monteur doet.

 

De monteur voert de volgende zaken uit: 

 Bijvullen of vervangen koudemiddel

 Temperatuurmeting

 Druk- en lektest

 Controle van pollenfilter

 Reinigen airco- en ventilatiesysteem

 Visuele controle

 Controle van de bediening

 Anti-geur behandeling

 Desinfectie van luchtkanalen (anti-schimmel)

Alle handelingen

Maak een werkplaatsafspraak

 

* Vanaf modeljaar 2016 bedragen de kosten € 165 excl. BTW i.v.m. koudemiddel dat geschikt is voor deze nieuwe bedrijfswagens.

Bandenwissel-VWB

Bandenwissel

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw bedrijfswagen. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw wagen als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? U kunt een bandenofferte gemakkelijk online aanvragen via onderstaande button.

Vraag bandenofferte aan

Helemaal klaar voor het voorjaar

Met de voorjaarsaccessoires maakt u uw Volkswagen Bedrijfswagen helemaal klaar voor het voorjaar. Nieuwe vloerplaten van SKILD of maakt u gebruik van een van de voorjaarsaccessoires acties? Bekijk ze hier. 

 

Verzorgingsset van € 44,95 voor € 19,95

Bekijk actie

 

Vloerplaat 9mm Caddy vanaf € 255,-

Naar de shop