Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
Volkswagen Bedrijfswagens

Voorjaarsacties: Klaar voor het voorjaar

Volkswagen Bedrijfswagens voorjaarsacties

Maak uw Volkswagen Bedrijfswagen volledig lenteklaar. Met een grondige airco-onderhoudsbeurt gaat u fris op weg naar uw klussen. Bovendien rijdt u met zomerbanden veiliger en duurzamer. Ons advies is dan ook om ze tijdig te wisselen en, wanneer nodig, op tijd een nieuwe set banden aan te schaffen. Met de voorjaarsacties van Ames Volkswagen Bedrijfswagens bent u er helemaal klaar voor.

 

Aircocheck voor € 16,50*
Een aircocheck duurt circa 30 minuten.

Tijdens de aircocheck controleert de monteur de koelcapaciteit van uw airco en controleert hij of het koudemiddel bijgevuld moet worden. We raden u aan deze check om het jaar te laten uitvoeren. Een te laag niveau van koudemiddel kan ernstige schade aan de airconditioning veroorzaken, met hoge reparatiekosten als gevolg. Natuurlijk voorkomt u dat liever. Blijkt uit de controle dat uw auto een airco-onderhoudsbeurt nodig heeft? Dan is de aircocheck gratis.

 

Meer over airco-onderhoud

Plan uw werkplaatsafspraak

 

Airco-servicebeurt incl. geurbehandeling vanaf € 115 excl. BTW.

Een airco-onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling duurt circa 60 minuten.

Is het al langer geleden dat uw bedrijfswagen een airco-service beurt heeft gehad? Of blijkt uit de airco-check dat uw bedrijfswagen toe is aan een airco-servicebeurt? Bij Ames kunt u een airco-servicebeurt inclusief geurbehandeling laten uitvoeren voor € 115 exclusief BTW. Tijdens de airco onderhoudsbeurt vult de monteur het koudemiddel van uw airco bij. Dat zorgt ervoor dat de koelcapaciteit van uw airco weer als nieuw is. Maar dat is niet het enige wat de monteur doet.

 

De monteur voert de volgende zaken uit: 

 Bijvullen of vervangen koudemiddel

 Temperatuurmeting

 Druk- en lektest

 Controle van pollenfilter

 Reinigen airco- en ventilatiesysteem

 Visuele controle

 Controle van de bediening

 Anti-geur behandeling

 Desinfectie van luchtkanalen (anti-schimmel)

Alle handelingen

Maak een werkplaatsafspraak

Bandenwissel-VWB

Bandenwissel

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw bedrijfswagen. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw wagen als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? U kunt een bandenofferte gemakkelijk online aanvragen via onderstaande button.

Vraag bandenofferte aan

Plan uw werkplaatsafspraak

* Vanaf modeljaar 2016 bedragen de kosten € 189 i.v.m. koudemiddel dat geschikt is voor deze nieuwe bedrijfswagens.