volkswagen crafter

Volkswagen Crafter actie

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je écht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan échte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen maakten we de nieuwe Crafter. Een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt. De Crafter is o.a. verkrijgbaar met een 8-traps automatische transmissie die kan worden gecombineerd met drie verschillende aandrijflijnen. Verschil moet er zijn. Bekijk de acties voor de Volkswagen Crafter.

Nu veel voordeel en € 1.500 inruilpremie op de Crafter. Ontdek hieronder alle acties op onze voorraadauto's.

 

Maak het verschil

Je hebt werkpaarden. 
En je hebt luxe paarden. 

Verschil moet er zijn.

Wie elke dag hard werkt, verdient best wat extra luxe. Die luxe vind je in de Exclusive Editions van Volkswagen Bedrijfswagens. Bovenop de Highline uitrusting is de Crafter Exclusive Edition onder meer uitgerust met Adaptive cruise control, LED koplampen, lichtmetalen velgen, 'Light Assist' grootlichtassistent en de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app inclusief 1 jaar ritregistratie of 3 maanden fleetportal. Verschil moet er zijn

Je hebt laadvermogen. En je hebt dubbellucht.

Verschil moet er zijn.

Voor wie echt zware ladingen vervoert, is er de Crafter dubbellucht. Op de Crafter Gesloten Bestelwagen en de Crafter Chassis met dubbellucht  ontvang je nu € 3.500 voordeel. In samenwerking met onze partners CityBOX en Karhof ontvangt u ook nog eens € 1.000 voordeel op de gesloten laadbak. Verschil moet er zijn.

Bestuurdersassistentiepakket.

Je hebt genezen. En je hebt voorkomen.

Het bestuurdersassistentiepakket op de Volkswagen Crafter maakt je bedrijfswagen nóg veiliger. Zo zorgt Front Assist op een Volkswagen bedrijfswagen voor een eventuele noodstop bij snelheden tot wel 160 km/uur. Verschil moet er zijn.

Het bestuurdersassistentiepakket bestaat uit:

• Adaptive Cruise Control met Front Assist noodremassistent
• Lane Assist rijstrookbewaking
• Vermoeidheidsherkenning
• Bestelbaar i.c.m. Crafter Highline 

Van € 1.035 voor € 595

Je hebt dubbeltjes. En je hebt eerste rang.

Met het Sportpakket en het Eco-leder interieur maak u uw Crafter extra mooi. Daar kun je mee komen voorrijden. Verschil moet er zijn.

Eco-leder tijdelijk vanaf € 559

 

Een extra luxe uitstraling voor uw Crafter met het Eco-leder interieur. Het Eco-leder heeft vele goede producteigenschappen, zoals een hoge slijtvastheid en een ademende werking. De uitstraling en structuur van het Eco-leder is gelijk aan echt leder, gekoppeld aan een scherpe prijsstelling. Het Eco-leder is te verkrijgen in 6 verschillende kleuren en een afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen. Tijdelijk heeft het Eco-nappa leder (met een extra fijne structuur) geen meerprijs. 

Meerprijs Honingraat van € 250 voor € 100.

Je hebt Financial Lease. En je hebt Financial Lease met 4 jaar Garantie.

Verschil moet er zijn.

Als u nu een Financial Lease contract afsluit, ontvangt u gratis 2 jaar extra garantie op uw bedrijfswagen. Zo rijd u 4 jaar (max. 150.000 km) zorgeloos in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen en profiteert u bovendien van een scherp rentetarief (2,99%). Verschil moet er zijn.

U rijdt al een Crafter vanaf € 282 per maand.

Interesse in de Volkswagen Crafter?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Heeft u onze
hulp nodig?