Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Transporter T-Edition: verschil moet er zijn, ook in 2020


Ook in 2020 maakt Volkswagens Bedrijfswagens het verschil voor ondernemers. Zo is de populaire Transporter tijdelijk verkrijgbaar als extra luxe T-Edition met een pakket extra’s ter waarde van ruim € 10.000 voor een meerprijs van slechts € 3.550. En daarbij zijn ook sportieve accenten te zetten: dynamische ondernemers kunnen het aanvullende T-Edition Sport-pakket bestellen voor € 300.

 

Vraag een offerte aan

De Transporter T-Edition is gebaseerd op de luxueuze Highline-uitvoering. De al zeer uitgebreide standaarduitrusting daarvan wordt aangevuld met diverse hightech elementen. Om te beginnen is er de Adaptive Cruise Control, waarmee de Transporter T-Edition automatisch een veilige afstand tot de voorligger kan aanhouden. Ook inbegrepen zijn LED-koplampen, Light Assist (grootlichtassistent), lichtmetalen velgen en de handige Mijn Volkswagen bedrijfswagen app inclusief één jaar gratis ritregistratie of 3 maanden Fleetportal. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van € 10.293, maar wordt door de Volkswagen bedrijfswagendealer tijdelijk geleverd voor slechts € 3.550.

Speciale editie met onder meer Adaptive Cruise Control en LED-koplampen.

Ondernemersvoordeel: extra’s ter waarde van ruim € 10.000 voor slechts € 3.550.

Slim investeren: inruilpremies en een aantrekkelijk Financial Lease-aanbod

Extra sportiviteit: Transporter T-Edition met Sport-pakket.

Ondernemers die graag nog sportiever voor de dag komen, kunnen kiezen voor de Transporter T-Edition met Sport-pakket. Dit pakket staat voor opvallende accenten als de ‘corner styling’ op de voorbumper in zwart of grijs (afhankelijk van de exterieurkleur) en sidestyling ter hoogte van de dorpels (ook in zwart of grijs). Eveneens inbegrepen zijn striping op de flanken, Sport-logo’s op de voorschermen en de Sport-beschermrand van de achterbumper. In het interieur zijn vloermatten met Sport-embleem de luxe blikvangers. Op de Transporter T-Edition bedraagt de meerprijs voor het Sport-pakket slechts € 300 (normaal € 700).

Bekijk voorraad

Voordeel dat verder gaat

Een extra luxe Transporter werkt wel zo lekker, maar het voordeel gaat verder: ondernemers die hun oude bestelwagen inruilen voor een Transporter T-Edition kunnen rekenen op een inruilpremie van € 2.000. Bovendien biedt Volkswagen Financial Services een Financial Lease-contract aan met een zeer scherp rentetarief van 2,99%. Daarbij is bovendien twee jaar extra garantie inbegrepen. Dat betekent: 4 jaar zorgeloos rijden en werken.

Interesse in onze Volkswagen Bedrijfswagens Transporter T-Edition?
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.