Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Ames Online Paasshow

Vanwege het coronavirus organiseren wij dit jaar een aangepaste Paasshow. Vanwege de ontwikkelingen is het niet verantwoord om op deze dag meerdere klanten samen te brengen in onze showrooms. Daarom zijn wij Tweede Paasdag online voor u geopend. Online kunt u profiteren van onze speciale acties tijdens de Ames Online Paasshow. Vanuit alle merken bieden wij gedurende het volledige Paasweekend aantrekkelijke Paasacties. Zoals u hieronder kunt zien is er SUPER VOORDEEL te behalen!

Heeft u interesse in één van onze Paasacties? Handel dan snel, want deze aanbiedingen zijn alleen geldig gedurende het volledige Paasweekend en hierbij geldt op=op! Maak uw interesse kenbaar via onze contactformulieren, e-mail, webchat, WhatsApp, social media kanalen of door te bellen naar 088-3749765. Wij nemen direct contact met u op, zo kunt u binnen een uur een voorstel van ons via de mail verwachten!

Op zaterdag zijn alle Ames vestigingen gewoon open en hanteren wij de reeds genomen voorzorgsmaatregelen. Indien u op Eerste Paasdag uw interesse kenbaar maakt in één van onze actiemodellen, dan zullen wij u zo snel als mogelijk op Tweede Paasdag benaderen. Op Tweede Paasdag zijn enkel onze fysieke showrooms gesloten, want online zijn we van 11:00 tot 16:00 uur gewoon bereikbaar via bovengenoemde kanalen.

Paasacties Ames Bedrijfswagens* 

Volkswagen Transporter 150pk L2H1 Dubbele cabine Highline

Van: € 36.970
Voor: € 29.900
Voordeel: € 7.070

Bekijk voorraadactie

Volkswagen Transporter 102pk L2H1 Dubbele cabine Trendline

Van: € 28.775
Voor: € 21.900
Voordeel: € 6.875

Bekijk voorraadactie

Ook op afstand bereikbaar

Wij denken graag met u mee! Bekijk alle mogelijkheden die wij aanbieden om u op afstand zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk alle mogelijkheden

* Actievoorwaarden Paasacties

Ames Bedrijfswagencentrum

  • Acties gelden op onze zes unieke voorraadauto's voor de Volkswagen Transporter. Op=op!