Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease acties


Uw Volkswagen Bedrijfswagen voor zakelijk gebruik rijden voor een vast bedrag per maand? Ontdek nu onze Financial Lease actietarieven op de Caddy en Transporter. U rijdt al een Volkswagen Bedrijfswagen vanaf € 40 per week!

Volkswagen Caddy

Economy Business pakket

De Volkswagen Caddy Financial Leasen? U rijdt deze bedrijfswagen nu al vanaf 172* per maand, omgerekend € 40 per week!

Bekijk actie

Volkswagen Transporter

Economy Business pakket

De Volkswagen Transporter Financial Leasen? U rijdt deze bedrijfswagen nu al vanaf € 279* per maand, omgerekend € 65 per week!

Bekijk actie

Video's

Verkoopmedewerker Rick de Vries toont u een greep uit onze rijke actuele voorraad Volkswagen Caddy en Transporter modellen en legt uit wat er uniek is aan deze auto's.

Volkswagen Caddy

Volkswagen Transporter

Slim vermogen opbouwen. Een eigen bus met een scherp maandbedrag.

Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease is ontwikkeld voor de ondernemer die helderheid en zekerheid wil. Met Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease bent u:

  • Eigenaar van jouw bus. Daarnaast zijn de rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar.
  • Een vast bedrag per maand kwijt.
  • Voordeliger uit door de aflossingsvrije ‘slottermijn’ in je financiering. Dit scheelt behoorlijk in uw maandlasten

Hoe regelt u Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease?

  • U bepaalt de looptijd en hoogte van eventuele aanbetaling en slottermijn.
  • Wanneer het financiële plaatje naar wens is kan de financiering vrijblijvend aangevraagd worden.
  • Bij aflevering tekent u het financial leasecontract en wordt het geld automatisch aan de dealer overgemaakt.
    De slottermijn lost u aan het einde van uw financiering af en dan is de bus 100% uw eigendom.

Lager maandbedrag door aflossingsvrije slottermijn

Over de aflossingsvrije slottermijn betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. Daardoor zijn de maandlasten een stuk lager dan bij een andere financiering. Een ‘slottermijn’ wordt altijd lager ingezet dan de te verwachte restwaarde. Wat er overblijft van de inruilwaarde na het betalen van de slottermijn houdt u over voor de aanbetaling van uw volgende Volkswagen bedrijfswagen. Zo rijdt u om de paar jaar in een nieuwe bus met lage maandelijkse lasten.

Heeft u vragen over Financial Lease of staat uw gewenste bedrijfswagen niet op deze actiepagina?

Vraag via onderstaande button vrijblijvend meer informatie aan of bekijk onze volledige voorraad. Vanwege de nieuwe WLTP-meetmethode hebben wij extra veel modellen besteld zodat wij u een uitgebreid aanbod kunnen bieden van modellen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie

 

Bekijk voorraad

Veelgestelde vragen 

De maandelijkse aflossing is bij Volkswagen Financial Services meestal lager. Dit komt o.a. omdat u een deel van de restwaarde van uw Volkswagen aflossingsvrij opneemt in uw financiering. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor auto's. Bovendien is Volkswagen Financial Services onderdeel van Volkswagen Bank GmbH; één van de grootste financiële dienstverleners in e autobranche ter wereld.

Gewoon bij Ames. Samen komen wij tot het financiele paatje dat het beste bij u past. Wanneer het voorstel helemaal naar uw wensen is geeft Ames u een offerte op maat. Dit verplicht u nog tot niets. Pas als u het contract getekend heeft voor akkoord is uw financiering gereed en kunt u gaan genieten van uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.

Bekijk financial lease

Er zijn twee manieren. Of u kijkt eerst hoeveel u kunt lenen en kiest erna een Volkswagen bedrijfswagen. Of u kiest eerst een Volkswagen bedrijfswagen en kijkt dan naar hoeveel u kunt lenen. De prijs van de bedrijfswagen minus de eventuele inruil en/of aanbetaling is het kredietbedrag dat u nog nodig heeft om de auto aan te kunnen schaffen. En in tegenstelling tot reguliere banken bieden wij u de aflossingsvrije slottermijn. Vervolgens spreekt u een looptijd af  (bijvoorbeeld 2,3 of 4 jaar) en lost u per maand het geleende bedrag af. De maandbedragen bestaan uit aflossing en rente.

Bekijk financial lease

Ja, er is standaard een aanbetaling vereist van 25%. Op basis van uw persoonlijke situatie kan dit naar boven of beneden aangepast worden.

Omdat uw Volkswagen bedrijfswagen aan het einde van de looptijd nog een aanzienlijke restwaarde heeft hoef u de auto natuurlijk niet naar nul af te schrijven. Anders gezegd; bij een financiering van uw Volkswagen bieden wij u een aflossingsvrije slottermijn in uw financiering. Over uw slottermijn betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn is altijd lager dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende bedrijfswagen.

Nee, het Volkswagen Bedrijfswagen Financial lease heeft een vaste rente voor de gehele looptijd. Zo weet u vanaf het begin exact wat u over de totale duur van de overeenkomst betaalt.

Wanneer u aan uw laatste termijn voldaan heeft en de financiering volledig is afgelost wordt het financieringscontract ontbonden. U kan er ook voor kiezen om de slottermijn door te financieren of bijvoorbeeld naar de dealer te gaan voor de aanschaf van uw volgende Volkswagen Bedrijfswagen. Samen met Ames kunt u dan weer een nieuwe financiering berekenen en aanvragen. Een aantal maanden voor het aflopen van uw financieringscontract ontvangt u meer informatie hierover.

Ja. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen da de financiering past bij uw situatie en wensen en dat u niet te veel financiert. Bij de beoordeling van de financiering hebben we dan ook inzicht nodig in uw financiële situatie, woonlasten en salaris. Indien u deze informatie niet met onze verkoper wilt delen, kunt u dit ook altijd rechtstreeks aan Volkswagen Financial Services doorgeven.

Normaal gesproken zal Ames binnen één werkdag een goedkeuring ontvangen. Het financieringscontract ligt bij aflevering van uw Volkswagen bedrijfswagen klaar om te ondertekenen.

Toetsing bij het Bureau Krediet Registratie te Tel vindt plaats bij iedere financieringsaanvraag.

Neem contact met ons op om uw persoonlijke omstandigheden te bespreken. Wij helpen u graag tot een passende oplossing te komen.

Contact