Volkswagen Economy Business Editions

 

Om ondernemers hun werk goed en efficiënt te laten doen, presenteert Volkswagen Bedrijfswagens de Economy Business Editions van de Caddy, Caddy Maxi en Transporter. Deze modellen bieden een complete standaarduitrusting tegen een uiterst scherpe prijs. De tijdelijke inruilpremies tot € 1.250 en een sterk financial lease-aanbod mét vier jaar garantie maken instappen in een Caddy of Transporter Economy Business Edition heel aantrekkelijk.

 

De Economy Business Editions van Volkswagen Bedrijfswagens zijn zeer compleet uitgerust. Dat begint voor alle modellen met Climatic airco, elektrische bediening van ramen en (verwarmde) buitenspiegels en Radio ‘Composition Audio’ inclusief telefoonvoorbereiding voor veilig handsfree bellen. Cruise Control is als extra leverbaar voor een geringe meerprijs.

Bij de Caddy’s zijn verder de bestuurders- en bijrijdersstoel in hoogte verstelbaar en in de Transporter is de Comfortstoel voor de bestuurder standaard. Voor de Caddy komt er ook een schuifdeur rechts bij, die al standaard is op de Caddy Maxi en de Transporter.

  • De Caddy Economy Business Edition (55 kW/75 pk) is leverbaar vanaf € 12.945
  • De extra ruime Caddy Maxi Economy Business Edition is er vanaf € 14.595.
  • De prijzen van de Transporter Economy Business Edition met normale wielbasis en 62 kW/84 pk sterke TDI beginnen bij € 17.995 en voor de versie met verlengde wielbasis en 75 kW/102 pk vanaf € 20.995.

Inruilpremies en financial lease met 4 jaar garantie

Naast een complete uitrusting en een scherpe prijs bieden de Economy Business Editions nóg meer voordeel. Ondernemers die hun oude bestelwagen inruilen op een Caddy, kunnen ook een inruilpremie van € 1.000 tegemoet zien. Bij inruil op een Transporter bedraagt de inruilpremie zelfs € 1.250.

Bovendien heeft de Volkswagen bedrijfswagendealer een aantrekkelijk financial lease-aanbod met slechts 2,99% rente. De Caddy Economy Business Edition is er zodoende al voor een maandbedrag vanaf € 163 en de Transporter vanaf € 227. Deze financial lease-aanbieding geeft bovendien een zorgeloos gevoel: bij een Careport Financial Lease contract wordt de garantie op een Volkswagen bedrijfswagen tijdelijk verlengd van 2 tot maar liefst 4 jaar.

Alle genoemde aanbiedingen op deze actiepagina gelden tot en met 13 mei 2018.

Interesse in deze actiemodellen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.