Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Volkswagen e-Crafter nu met € 15.000 voordeel

Rij nu al een e-Crafter vanaf € 51.700

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Profiteer nu bovenop de duurzaamheidspremie van Volkswagen Bedrijfswagens van de Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA) 1.

Duurzaamheidspremie: € 10.000
Subsidie Emissieloze Bedrijfsauto's: € 5.000
Totaalvoordeel: € 15.000

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. 

Toon uw duurzame ambitie en lease of koop nu de allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heeft u altijd toegang tot de binnenstad en krijgt u de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om u op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijgt u advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou u grip op uw kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

Interesse in de e-Crafter?

 

Met Full Operational Lease rijdt u voor € 725 per maand zorgeloos rond in een gloednieuwe e-Crafter inclusief onderhoud en reparatie.

Actieradius en opladen

De Volkswagen e-Crafter heeft volgens de betrouwbare WLTP-meetmethode een actieradius van 115 kilometer. In slechts 45 minuten tijd is uw e-Crafter opgeladen tot 80%!

Bijzonder indrukwekkend

Laadruimtevolume

Probleemloos inladen

Voor koeriers-, expres- en pakketdiensten telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat u met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

 

Laadvermogen

Opgewassen tegen loodzware taken 

Er is nauwelijks een klus te zwaar voor de e-Crafter. De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 1.050 kg.

Elektromotor

Een hoog vermogen, een laag gewicht

In plaats van een verbrandingsmotor is in de motorruimte een zeer compacte en daardoor aanzienlijk lichtere elektromotor te vinden, die tijdens het rijden geen emissies uitstoot. Dat zijn echter niet de enige voordelen. De elektromotor is bovendien extreem stil, vergt aanzienlijk minder onderhoud en hij biedt vanaf stilstand de maximale hoeveelheid koppel over het gehele toerenbereik.

Combinatie van de beste eigenschappen

De technologie van morgen vandaag al gebruiken

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

Accu

Breng jouw bedrijf verder

Met de e-Crafter is jouw bedrijf technisch helemaal up-to-date. De lithium-ionaccu* zorgt voor een actieradius van maximaal 173 km wanneer deze volledig is opgeladen. Zo kun je probleemloos van afspraak naar afspraak rijden. Of van afleveradres naar afleveradres. En als je tussendoor een lunchpauze hebt: de batterij kan in slechts 45 minuten tot 80% worden opgeladen.

* In combinatie met CCS snelladen

8 jaar onderhoud en APK, Onderhoud standaard inbegrepen

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km). Inbegrepen zijn: alle voorgeschreven grote en kleine onderhoudsinspecties, periodiek vervangen van stof- en pollenfilters, verversen van remvloeistof en verplichte Algemene Periodieke Keuringen. Schadeherstel, reparaties en slijtagedelen zijn niet standaard inbegrepen.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu standaard inbegrepen

Op de hoogvoltaccu van de e-Crafter geeft Volkswagen Bedrijfswagens maar liefst 8 jaar garantie (tot een maximum van 160.000 km). Je kunt dus rekenen op langdurige bedrijfszekerheid.

Doordacht tot in detail

Vermogenselektronica, elektromotor, CCS-snelladen.

Ontdek welke innovatieve technologie de e-Crafter zo krachtig en efficiënt maakt.

Opladen van A-Z geregeld. Op de zaak. Onderweg. Thuis bij werknemers.

Opladen op uw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Standaard bij uw e-Crafter krijgt u advies van een expert over opladen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Maximale actieradius met rijtraining en app

De actieradius van 173 km is voor de meeste bedrijven voldoende voor volle werkdag zonder tussentijds opladen van de e-Crafter. Om je goed te leren omgaan met je elektrische bedrijfswagen en je te leren hoe een maximale actieradius te bereiken, biedt Volkswagen Bedrijfswagens i.s.m. Verkeersveiligheid Groep Nederland twee rijtrainingen aan. Bij aanschaf of lease van een e-Crafter, kan jouw bedrijf kosteloos gebruik maken van de ‘e-Crafter online rijtraining’ en de ‘e-Crafter rijtraining op de zaak’.

 

Online rijtraining

e-Crafter online rijtraining

In deze training leren uw chauffeurs aan de hand van instructievideo’s alles over hun e-Crafter. Deze training kan gevolgd worden zodra de e-Crafter besteld is bij de dealer.

 

Heeft u al een e-Crafter besteld? 

Meld u aan voor de training

 

Rijtraining op de zaak

e-Crafter rijtraining op de zaak

In deze échte rijtraining door een instructeur bij u op de zaak (ná aflevering van de e-Crafter), leren uw chauffeurs omgaan met de e-Crafter. Bij meer dan twee chauffeurs zijn hier kosten aan verbonden.

 

Heeft u een e-Crafter in bestelling?

Meld u aan voor de training

 

Mijn VW Bedrijfswagen app

Mijn VW bedrijfswagen App incl. laadstatus

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is standaard bij de e-Crafter. Hiermee ziet u altijd en op elk moment hoeveel batterij capaciteit uw elektrische bedrijfswagen over heeft. Zo voorkomt u een onverhoopt lege batterij. Bekijk hier welke voordelen de Mijn Volkswagen bedrijfswagens app voor u heeft.
Ontdek de app

De brochure van de Volkswagen e-Crafter

Alles op een rijtje

Download

Interesse in onze Volkswagen e-Crafter acties?

Maak uw interesse via onderstaand formulier kenbaar. Wij nemen spoedig contact met u op.