Je hebt acties. En je hebt Crafter acties.

Bent u op zoek naar een Crafter, dan is dit het juiste moment om in te stappen. Profiteer nu van € 1.000 voordeel op een 8-traps automaat en veel voordeel op alle lines. Met Financial Lease 2,99% inclusief 4 jaar garantie, rijdt u al een Crafter vanaf € 292 per maand. Heb je duurzame ambities, rij dan weg in de 100% elektrische e-Crafter voor € 725 per maand met Full Operational Lease.

Bekijk hieronder alle acties.

8-trapsautomaat 

Profiteer nu van € 1.000 voordeel

Houdt u handen aan het stuur en leg u linkervoet opzij: de 8-traps volautomaat is geen overbodige luxe wanneer er veelvuldig geschakeld moet worden, bijvoorbeeld bij gebruik in de stad en/of in de file. Hierdoor kunt u zich concentreren op het verkeer. In combinatie met het optioneel verkrijgbare Adaptive cruise control remt de Crafter zelfs voor u af tot stilstand.

Van € 2.000. Nu voor € 1.000

Uitrustingslines.

Kies makkelijk en voordelig.

Een sterke basis

Trendline t.w.v. € 995 nu voor € 515

Kiest u voor een Trendline uitrustingsline dan kiest u voor de functionele uitvoering. De Crafter Trendline biedt alles wat u in de basis nodig hebt en is standaard al rijk uitgerust met:

 Cruise control inclusief snelheidsbegrenzer
 Radio 'Composion Audio' incl. telefoonvoorbereiding
 Comfort bestuurdersstoel inclusief armleuning, met 2-voudig verstelbare lendensteun en hoogteverstelling
.

De Crafter met Trendline voor maar € 26.115.

Rij nu al een e-Crafter vanaf € 49.950

Profiteer nu van € 6.750 duurzaamheidspremie

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

Bekijk de e-Crafter