Skoda Preview Event dinsdag 21 november 

De geheel nieuwe Skoda Kodiaq en Superb en de vernieuwde Skoda Scala en Kamiq zullen voor één dag te zien zijn tijdens het Skoda Preview Event bij Pon's Automobielhandel in Leusden op 21 november. Bent u erbij?

Bent u ook zo benieuwd naar de Skoda Kodiaq, Suberb, Scala en Kamiq? Goed nieuws, want op dinsdag 21 november krijgt u alvast de unieke mogelijkheid deze modellen bij te bewonderen. Benut u deze unieke kans? Meld u dan snel aan. Let op: aanmelden voor het event is verplicht en er zijn maar 40 plekken beschikbaar. 

Onze Ames Skoda specialisten zullen tijdens dit event aanwezig zijn om met u de nieuwste modellen te bewonderen en u te voorzien van alle informatie. 

 

Bekijk Skoda Kodiaq

Bekijk Skoda Superb

Bekijk Skoda Scala

Bekijk Skoda Kamiq

 

Preview Event 

Datum: dinsdag 21 november van 15:00 - 17:00 uur.

Adres: Pon's Automobielhandel, Zuiderinslag 2, Leusden

Aanmelden Preview Event

Op 21 november 2023 hebben we de unieke gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste Skoda modellen: de geheel nieuwe Kodiaq en Superb en de vernieuwde Skoda Scala en Kamiq.  Meld u snel aan want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Let op: aanmelden voor dit event is verplicht! Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

 

Heeft u een contactpersoon binnen Ames? Maak dit dan alstublieft kenbaar in het opmerkingen veld.