Skoda Kodiaq Preview Event op zaterdag 20 april  

De nieuwe Skoda Kodiaq is te zien tijdens het Preview Event op 20 april! 

Bent u ook zo benieuwd naar de nieuwe Kodiaq? Goed nieuws, want op zaterdag 20 april 2024 van 09:00 tot 17:00 krijgt u als eerste de mogelijkheid om dit nieuwe model te bewonderen. Benut u deze unieke kans?  Meld u dan snel aan. Let op: in verband met verwachte drukte, is uw aanmelding verplicht! 

Onze Skoda specialisten zullen tijdens dit event aanwezig zijn om u te voorzien van alle informatie over deze nieuwe Skoda Kodiaq. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u al uw vragen stellen en de Kodiaq bekijken! Ook is er aan de kinderen gedacht: tijdens dit evenement is er een ballonartiest aanwezig, kunnen uw kinderen geschminkt worden en wordt er een kleurwedstrijd georganiseerd. Genoeg te beleven bij Ames Skoda Centrum op 20 april! 

 

Bekijk Skoda Kodiaq

 

Preview Event 

Datum: zaterdag 20 april 2024, van 09:00 tot 17:00

Adres: Laan der Verenigde Naties 109, 3316 AK Dordrecht

Aanmelden Event

Op 20 april 2024 bieden we de unieke gelegenheid om kennis te maken met het nieuwste Skoda model: de nieuwe Skoda Kodiaq. 

Let op: in verband met verwachte drukte, is uw aanmelding verplicht! Na aanmelding ontvangt u bevestiging per e-mail.

 

Over de nieuwe Skoda Kodiaq

De nieuwe Skoda Kodiaq is nu al te bestellen in twee uitvoeringen: de First Edition, vanaf € 44.990, en de Business Edition €47.990. Standaard is de nieuwe Kodiaq voorzien van een 1.5 mild Hybrid automaat. Wilt u meer weten over de nieuwe Kodiaq uitvoeringen? 

 

Bekijk uitvoeringen