Ames voor het derde jaar op rij Skoda Premium Dealer van het Jaar

Op de foto nemen in het midden Erik Drijver en Paul Visser namen Ames Skoda Centrum de prijs is ontvangst van de Skoda-importeur.

Ames Skoda Centrum Dordrecht is door de Nederlandse Skoda-importeur voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Skoda Premium Dealer van het Jaar. Ames heeft de prestigieuze onderscheiding vooral te danken aan het gedreven team dat zowel de particuliere als zakelijke klant altijd op nummer 1 zet. Aan de Premium Dealer van het Jaar-onderscheiding is ook een geldprijs verbonden. Ames doneerde het bedrag direct aan Stichting Debster.

 

De Nederlandse Skoda-importeur beloont zeer goed presterende dealers jaarlijks met de titel Skoda Premium Dealer van het Jaar. Ames mag deze titel voor de derde achtereenvolgende keer een jaar lang voeren.

Volgens Reinier de Koning, Commercieel Directeur van Ames, is dat heel bijzonder: “Een titel prolongeren is moeilijker dan hem voor het eerst winnen. Wij hebben de onderscheiding vooral gekregen door iets wat in het Ames-DNA zit: onze gedreven teams zetten elke klant altijd op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht speelt daarbij een sleutelrol. Dat zie je overal terug in de showroom en de werkplaats, maar ook bij ons professionele online-salesteam. Uiteraard zetten we ons ook maximaal in voor zakelijke klanten en zoeken we altijd naar oplossingen om onze klanten mobiel te houden. Onze eigen leasemaatschappij AA Lease kenmerkt zich door maximale klantvriendelijkheid en oplossingsgericht vermogen. Iedere klant is bij Ames verzekerd van maatwerk op het gebied van mobiliteit. Daarmee hebben we naam gemaakt binnen de regio.”

Prijs

Naast de Skoda Premium dealer van het Jaar-bokaal ontving Ames ook een cheque ter waarde van € 3.500,-. Ames doneert traditie getrouw het geldbedrag een regionaal goed doel. Mariska Wagner van stichting MBO Dordrecht droeg meerdere stichtingen voor waarna Ames koos voor Stichting Debster. Deze stichting zet zich in voor gezinnen met een beperkt maandbudget in de Drechtsteden. Helaas kloppen er steeds meer gezinnen aan bij de stichting voor o.a. kleding, schoenen, schoonmaakartikelen en speelgoed. Het geschonken bedrag gaat gebruikt worden voor kinderen zodat zij hun verjaardag kunnen vieren zoals het hoort; ze krijgen een cadeautje, kunnen trakteren op school en thuis visite ontvangen met taart.

Op de foto nemen twee vrijwilligers van Stichting Debster de cheque in ontvangst naast de Skoda Vision 7. Dit revolutionaire nieuwe model was als eerste in Nederland te zien bij Ames Skoda Centrum.

Een gezonde competitie

Elk jaar weer gaan alle Nederlandse Skoda-dealers op een gezonde manier een competitie met elkaar aan. Dealers die er uit springen door zeer goede prestaties op het gebied van sales, aftersales en klantentevredenheid komen in aanmerking voor het predicaat Skoda Premium Dealer van het Jaar. Coen Krol, dealer accountmanager van Skoda Nederland: “Ames heeft de onderscheiding dik verdiend. De klanten hebben hun waardering voor het bedrijf met overtuiging uitgesproken, en dat is niet voor het eerst. Vorig jaar werd Ames eveneens uitgeroepen tot Premium dealer van het Jaar en in 2019 en 2020 en 2021 viel het bedrijf ook al in de prijzen. Daaruit spreekt een consistent beleid waarin klanttevredenheid een grote rol speelt.”

Ames skoda
Ames directeur Reinier de Koning: “Een titel prolongeren is moeilijker dan hem voor het eerst winnen. Wij hebben de onderscheiding vooral gekregen door iets wat in het Ames-DNA zit: onze gedreven teams zetten elke klant altijd op de eerste plaats.''