Ames steunt Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes


Ames SKODA Centrum heeft vorige week voor twéé kinderfeestjes in Dordrecht het vervoer geregeld voor de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

Wat is een Uitgesteld Kinderfeestje?

Een Uitgesteld Kinderfeestje is een kinderfeestje dat wordt mogelijk gemaakt door de stichting. Zij “faciliteren” en organiseren de feestjes voor kinderen die zonder tussenkomst geen kinderfeestje kunnen vieren.  De kinderen die hiervoor in aanmerking komen zijn: de kwetsbare kinderen in Nederland tussen de 4 en 12 jaar oud die al lange tijd in armoede opgroeien. Zij zijn bekend bij hulpverlenende instanties.

Lees ook

City Swim Dordrecht 2018 wo, 05 september
Het bedrijfsteam van Ames heeft meegezwommen met de City Swim Dordrecht en heeft hierbij veel geld opgehaald voor de strijd tegen kanker.
Rijvaardigheidstraining voor winnende afdelingen di, 25 september
Afgelopen zaterdag hebben een aantal collega’s een rijvaardigheidstraining onder leiding van Gijs van Lennep gevolgd in Lelystad. In 2017 hebben wij ons in het kader van “Samen bereikbaar” ten doel gesteld om 10% van de medewerkers uit de spits te krijgen. Voor iedere vestiging is een individueel doel bepaald aan de hand van de potentie om anders te reizen. Drie afdelingen met relatief de meeste collega’s uit de spits zijn beloond met deze rijvaardigheidstraining voor het hele team. Tijdens de rijvaardigheidstraining kregen zij tips ten aanzien van zuinig rijden, maar mochten zij ook aan de slag met remmen, uitwijken en slalommen op nat en glad wegdek en mochten zij rijden op een kombaan. We hebben deze gezellige en leerzame dag afgesloten met een diner!