Livestream wereldpremière nieuwe ŠKODA OCTAVIA

Vanavond onthult ŠKODA in Praag de nieuwe OCTAVIA. De 30 minuten durende presentatie is hier voor iedereen die niet fysiek bij de wereldpremière aanwezig is, vanaf 19.00 uur live te volgen.

De persconferentie is op de ŠKODA Newsroom live te bekijken, maar bijvoorbeeld ook op ŠKODA Storyboard en op de social media-kanalen van het merk. 

Datum: maandag 11 november 2019 om 19.00u

ŠKODA Storyboardhttp://www.skoda-storyboard.com 
YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=VFHgFfeYZQ8 
Twitterhttps://twitter.com/skodaautonews 
Facebookhttps://www.facebook.com/skoda/ 

Lees ook 

SKODA SCALA wint multitest AutoReview wo, 21 augustus
Met de nieuwe SKODA SCALA waait er een frisse wind door de compacte middenklasse. Het kersverse model komt ónder de Octavia in het gamma en moet het in deze vergelijkende test opnemen tegen de Mercedes A-klasse, Renault Mégane, Hyundai i30 en Audi A3 Sportback. Alle auto’s hebben een viercilinder turbobenzinemotor in de neus met om en nabij 150 pk.
Klant ruilt SUPERB in met 509.451 gereden kilometers ma, 22 juli
Dat SKODA's betrouwbaar zijn en lang mee kunnen bewijst dhr. Nagel, die zijn SKODA SUPERB COMBI onlangs bij ons heeft ingeruild voor een SKODA KODIAQ. Deze SUPERB COMBI was in 2011 nieuw gekocht door de klant en op het moment van inruilen stond de kilometerteller op maar liefst 509.451. Een geweldige prestatie van de auto én de berijder! Wij wensen u veel rijplezier in uw nieuwe KODIAQ en we hopen dat dit net zo'n succesverhaal wordt als uw vorige auto.