Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.
ŠKODA Voorjaarsvoordeel

Fris het voorjaar in

ŠKODA voorjaarsacties

Met de lente voor de deur is het tijd om u voor te bereiden op het warmere weer. In de lente en zomer waarderen we de airco in de auto meer en gaan we er meer op uit. Een frisse auto in stappen is dan geen overbodige luxe. Met de ŠKODA voorjaarsacties bereiden we uw auto hier op voor. Profiteer daarom van de voorjaarsacties van ŠKODA.

Deze acties gelden t/m 31 mei 2022.

ŠKODA airco-onderhoud incl. geurbehandeling vanaf € 139*

Jaarlijks verliest uw airco ongeveer 10% koudemiddel. Koudemiddel heeft twee functies: het koelen van de lucht uit de airco en het zorgt voor de smering van de airco. Wanneer er te weinig koudemiddel in uw airco aanwezig is, dan wordt de aircocompressor niet voldoende gesmeerd. Hierdoor kan de airco kapot gaan, wat zorgt voor hoge reparatie kosten.

Regelmatig onderhoud aan uw airco kan dit voorkomen. Tijdens het onderhoud aan uw airco, desinfecteren en reinigen we de airco van uw ŠKODA. Ook worden het koudemiddel en andere vloeistoffen die belangrijk zijn voor de werking van uw airco vervangen.

Plan direct uw afspraak

Meer over airco-onderhoud

Bekijk de video om te ontdekken wat er komt kijken bij airco-onderhoud

Bandenwissel-VWB

Bandenwissel vanaf € 39

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw ŠKODA. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw ŠKODA als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames ŠKODA terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? U kunt een bandenofferte gemakkelijk online aanvragen via onderstaande button.

Vraag bandenofferte aan

Plan uw werkplaatsafspraak

Voorjaarsvoordeel op ŠKODA accessoires

Door op onderstaande afbeeldingen of buttons te klikken, wordt u doorgestuurd naar de officiële webshop van ŠKODA. U kunt de gewenste artikelen ook bij ons bestellen, door het formulier onderaan de pagina in te vullen. 

Vraag hier uw ŠKODA accessoires aan

* Voor ŠKODA auto's vanaf modeljaar 2017 kost het airco-onderhoud € 189.