Škoda Voorjaarsacties

Er op uit in het voorjaar

Škoda voorjaarsacties

Met de lente voor de deur is het tijd om erop uit te gaan. Met de Škoda voorjaarsacties bereiden we uw auto hier op voor. Profiteer daarom van de voorjaarsacties van Škoda.

Deze acties gelden t/m 31 mei 2023.

Bandenwissel-VWB

Bandenwissel vanaf € 49

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van uw Škoda. Uw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Wanneer de temperatuur boven de 7 graden komt, adviseren we te wisselen naar zomerbanden. Daarmee voorkomt u onnodig slijten en bespaart u kosten voor brandstof. Wij kennen uw Škoda als geen ander en voorzien u graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kunt u met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Ames Škoda terecht.

 

Heeft u nieuwe banden nodig? U kunt een bandenofferte gemakkelijk online aanvragen via onderstaande button.

 

Aanvragen bandenofferte

Skoda APK actie

APK Winactie

Wist u dat uw APK al 2 maanden voor de vervaldatum mag worden uitgevoerd zonder dat de nieuwe vervaldatum wordt vervroegd? U kunt bij Ames terecht voor een snelle en vakkundige Algemene Periodieke Keuring. 

Van 1 januari t/m 31 maart 2023 doet u automatisch mee met de APK Winactie. Hierbij maakt u kans op 1 van de Thule fietsendragers voor twee fietsen. Zo neemt u straks in het voorjaar uw fietsen mee op reis.

Hoe doet u mee?

Door uw APK afspraak online in te plannen wordt u automatisch meegenomen in de winactie. Halverwege april 2023 worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gesteld.

Plan direct uw APK

Voorjaarsvoordeel op Škoda accessoires

Door op onderstaande afbeeldingen of buttons te klikken, wordt u doorgestuurd naar de officiële webshop van Škoda. 

 

Bekijk acties