Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

Skoda Voordeelpakketten

Met de Voordeelpakketten van Skoda ga je voor het complete pakket met veel voordeel. Je profiteert nu namelijk van extra scherpe acties op diverse pakketten die passen bij jouw voorkeuren met een oplopende korting tot € 2.890. De pakketten waar je uit kunt kiezen zijn het Business Upgrade pakketComfort pakketStyle pakketFunctie pakket en het Navigatie Plus pakket. Combineer meerdere pakketten voor maximaal voordeel. Benieuwd naar alle opties? Lees snel verder.

Veel voordeel

1. Extra scherpe acties
Profiteer van korting tot € 2.890

2. Meer luxe en comfort
Meer luxe en comfort op de modellen naar jouw keuze

3. Simply Clever
Vol met slimme en handige oplossingen

Business upgrade pakket

Het business upgrade pakket is speciaal samengesteld voor de veeleisende zakelijke rijder en zorgt voor nóg meer uitstraling. Zo geniet je van halflederen bekleding, 18 of 19 inch lichtmetalen velgen en getinte ramen.

Comfort pakket

Het comfort pakket is speciaal samengesteld om ervoor te zorgen dat je uitgerust op je bestemming komt en met onder andere Lane Assist, Blind Spot Assist en Adaptieve Cruise Control ben je nog veiliger onderweg.

Style pakket

Het Style pakket zorgt voor het beetje extra ten opzichte van het gewone. Zo geniet nog meer van buiten dankzij het panoramisch glazen schuif-/kanteldak. Het multifunctionele lederen sportstuurwiel oogt strak en is perfect behandelbaar.

Functie pakket

Het functie pakket zorgt voor nóg meer luxe die iedere dag weer van pas komt. Zo geniet je onder andere van het premium Canton Sound System, elektrisch bedienbare achterklep en verwarmbare voorruit.

Navigatie (plus) pakket

Veelgestelde vragen

De voordeelpakketten actie is een verzameling van luxe pakketten tegen een scherpe prijs. Combineer de verschillende pakketten en maak je Business-uitvoering nog completer. De pakketten zijn:

Business upgrade pakket
Comfort pakket
Style pakket
Functie pakket
Navigatie plus pakket


Kies je voor de KAROQ? Dan profiteer je bijvoorbeeld van € 2.650 korting. Je totaalvoordeel op de SUPERB (COMBI) kan zelfs oplopen tot € 2.890!

De actie is geldig t/m 5 april 2020 of zolang de voorraad strekt.

Genoemde vanafprijs is incl. BTW, BPM, rijklaarmaakkosten, recyclingsbijdrage en leges.

Geïnteresseerd in de voordeelpakketten? Vul snel het formulier in!