NL
078 - 6143322

Škoda APK

Uw Škoda APK vakkundig en snel laten uitvoeren? Ames is een erkend Škoda dealer en specialist op het gebied van Škoda onderhoud. Tijdens een APK check door Ames wordt uw Škoda gecontroleerd op alle landelijke APK normen volgens de RDW. Wij voeren APK checks uit voor alle Škoda modellen, zoals de Škoda Superb en de Škoda Octavia.

Maak direct een afspraak

NL

Škoda APK keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Škoda gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een Škoda APK check laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

Plan uw APK afspraak

Kosten Škoda APK

Wij voeren uw Škoda APK voordelig uit volgens de landelijke prijzen van Škoda. Deze kosten zijn inclusief EOBD, roetmeting/viergastest en btw.

 

  • Škoda APK: € 40,-  

 

Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Controlepunten Škoda APK

Verkeersveiligheid Documentatie
vinkje groen Remmen
vinkje groen Kilometerstand
vinkje groen Wielophanging
vinkje groen Voertuigbewijs
vinkje groen Schokdempers
vinkje groen Chassisnummer
vinkje groen Banden
vinkje groen Gebruikte brandstof
vinkje groen Stuurinrichting
 
vinkje groen Verlichting Milieuvriendelijkheid
vinkje groen Gordels
vinkje groen Uitstoot van uitlaatgassen
vinkje groen Airbags
 
vinkje groen Ruitenwissers
 
vinkje groen Carrosserie
 

Škoda APK van Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest u voor een erkende Škoda dealer. Onze Škoda specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw Škoda.

Originele Škoda onderdelen

Vervangend vervoer

4 jaar garantie

Onderhoud door opgeleid Škoda personeel

 

Plan uw APK afspraak

APK wetgeving

*Met ingang van 1 januari 2024 zijn wij wettelijk verplicht het daadwerkelijke brandstofverbruik van personenauto's en lichte bedrijfswagens die op of na 1 januari 2021 zijn geregistreerd, te meten en door te geven aan de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW).

Door gebruik te maken van onze diensten, stemt u ermee in dat wij, conform de geldende wet- en regelgeving, het daadwerkelijke brandstofverbruik van uw voertuig meten en de bijbehorende gegevens doorsturen naar de RDW.

Kinderzitje

*Let op: Wanneer er een kinderzitje gemonteerd zit in de auto zal deze tijdens een APK los gemaakt worden om de gordels zorgvuldig te controleren. U zult het kinderzitje weer zelf terug moeten plaatsen.