SKODA ENYAQ onthuld | Reserveer een productieplek

Bekijk de eerste beelden van SKODA's eerste elektrische SUV!

De SKODA ENYAQ is op 1 september officieel onthuld in Praag! Bekijk de eerste beelden van de ENYAQ hier! De ENYAQ is vanaf 1 oktober bestelbaar en staat begin 2021 bij ons in de showroom. Door de grote vraag naar en het beperkte aanbod van elektrische SUV's verwachten wij grote schaarste voor dit model. Reserveer daarom alvast een productieplek bij Ames!

Reserveer een productieplek

Heeft u interesse in de SKODA ENYAQ? Reserveer dan snel alvast een productieplek bij ons. Al voor de officiële onthulling merkten wij dat er vanuit de markt zeer veel interesse is dit nieuwe model. Wij willen vroege beslissers belonen met een gegarandeerde productieplek. Het enige dat u hoeft te doen is onderstaand contactformulier in te vullen. Geen zorgen, u verplicht uzelf nog niets, maar u verzekert uzelf wel alvast van een productieplek zodra de auto op 1 oktober bestelbaar wordt. Wij zullen begin oktober contact met u opnemen om samen de auto te configureren. 

Exclusieve Founders Edition

Naast de reguliere uitvoeringen gaat ŠKODA de ENYAQ iV later volgend jaar tevens als exclusieve en bijzonder rijk uitgeruste Founders Edition leveren. Van deze laatstgenoemde uitvoering zullen 1.895 exemplaren worden gebouwd. Ze vormen een eerbetoon aan de succesvolle geschiedenis van het merk, dat 125 jaar geleden door Václav Laurin en Václav Klement werd opgericht. Deze uitvoeringen worden in 2021 afgeleverd.

Actieradius tot 500 km

De ENYAQ iV is onthuld. Het nieuwe design is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. Ook is de bagageruimte opmerkelijk ruim: 585 liter. Naast de enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 500* km komen er ook verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder een variant met vierwielaandrijving die van 0 naar 100 km/u accelereert in slechts 6,2 seconden. Naar verwachting is de ENYAQ iV begin oktober te bestellen vanaf € 39.990.

Reserveer een exclusieve productieplek voor de SKODA ENYAQ

Heeft u vragen over het reserveren van de SKODA ENYAQ? Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken via 088-3749765. Wij staan voor u klaar.

Lees ook

SKODA’s eerste elektrische SUV: SKODA ENYAQ wo, 12 februari
SKODA ENYAQ: dat wordt de naam van SKODA’s eerste elektrische SUV op basis van de Modular Electrification Toolkit (MEB-platform) van de Volkswagen Groep. Met deze volledig elektrisch aangedreven SUV introduceert ŠKODA een nieuwe naam waarvan de letter ‘E’ verwijst naar e-mobility en de ‘Q’ de verwantschap met SKODA’s succesvolle SUV-serie onderschrijft.
SKODA elektrisch: de voordelen van het MEB-platform di, 14 april
De SKODA ENYAQ heeft een primeur. Het is de eerste elektrische SKODA op basis van het nieuwe MEB-platform van de Volkswagen Groep. Wat betekent ‘MEB’ eigenlijk, en wat zijn de voordelen voor de automobilist?