Gratis DSG-automaat op SKODA Octavia en Superb

Bij Ames krijgt u momenteel gratis een DSG-automaat bij aankoop van een SKODA Octavia, Octavia Combi, Superb of Superb Combi. Zo profiteert u van € 2.500 voordeel! Voor de SKODA KAMIQ en SCALA profiteert u bovendien van hoge kortingen wanneer u kiest voor een DSG-automaat. Zo betaalt u hier slechts € 990 voor.

Bekijk onze voorraad

Octavia

Gratis DSG-automaat

octavia

Bekijk Superb Combi

Octavia Combi

Gratis DSG-automaat

octavia combi

Bekijk Superb Combi

Superb

Gratis DSG-automaat

superb

Bekijk Superb

Superb Combi

Gratis DSG-automaat

superb combi

Bekijk Superb Combi

SCALA

DSG-automaat € 990

scala

Bekijk SCALA

KAMIQ

DSG-automaat € 990

kamiq

Bekijk KAMIQ

Eigenschappen DSG-automaat

DSG staat voor ‘Direct Shift Gear’ of ‘Direkt Schalt Getriebe’. Een treffende naam, want zo’n automaat schakelt lekker direct.

Wat maakt een DSG automaat zo snel? Het geheim zit ’m in de twee koppelingen. Eentje voor de eerste, derde, vijfde en zevende versnelling en eentje voor de tweede, vierde en zesde versnelling. Zodra de DSG automaat van versnelling moet wisselen, schakelt hij in een fractie van een seconde tussen beide koppelingen. Een ŠKODA met DSG is daardoor niet alleen sneller, maar soms zelfs nog zuiniger dan een auto waarbij je zelf moet schakelen.

1 op 3 Nederlanders kiest voor een automaat

In Nederland duurde het lang voordat auto’s met automaat populair werden, maar in landen als Japan en de Verenigde Staten is het allang de gewoonste zaak van de wereld. Om het verschil aan te geven: in het jaar 2000 reed 88 procent van de Amerikanen in een auto met automaat, in Europa was dat nog maar 14 procent. Vandaag de dag kiest één op de drie Nederlanders voor een nieuwe auto met automaat.

Waarom duurde het in Nederland zo lang totdat de automaat doorbrak? Een van de oorzaken is het verbruik. Vroeger was een auto met automaat minder zuinig dan een auto met een handbak. Bovendien schakelde een automaat vaak een beetje schokkerig tussen de versnellingen. Laatste nadeel was dat een auto met automaat trager was. Met de DSG automaat van SKODA heb je geen last meer van deze ongemakken: hij is sneller en vaak zelfs zuiniger dan een auto met een handbak en schakelt eigenlijk zonder dat je het merkt.

Bekijk onze SKODA voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien