Helaas is deze actie verlopen, zie ons actieoverzicht voor alle actuele acties.

SKODA acties tijdens
Ames Black Friday


Overweegt u een SKODA te kopen? Dan is het extra aantrekkelijk om dit tijdens Black Friday te doen. Van 28 t/m 30 november geniet u tijdens de Ames Black Friday actiedagen van uniek voordeel op meerdere SKODA voorraadmodellen. Daarnaast krijgt u op meerdere modellen extra inruilpremie en een Gratis DSG! Kom tijdens Black Friday naar onze showroom en profiteer van onze unieke acties.

 

SKODA Scala

Alleen tijdens Black Friday krijgt u op onze geselecteerde voorraad SKODA Scala's een gratis DSG t.w.v. €2.000 en €1.000 extra inruilpremie! 


De SCALA Active is de perfecte combinatie tussen design en sportiviteit. Dit maakt de hem tot de ideale auto voor de sportieve rijder. Met zijn doorlopende achterruit, dakspoiler in carrosseriekleur en zwarte spiegelkappen is het een sportieve en stijlvolle verschijning en dat zonder in te leveren op luxe én ruimte. Hij is namelijk standaard rijk uitgerust en even ruim als iedere andere SCALA.tijlvolle verschijning en dat zonder in te leveren op luxe én ruimte. Hij is namelijk standaard rijk uitgerust en even ruim als iedere andere SCALA.

 

Skoda Octavia

Alleen tijdens Black Friday krijgt u op onze geselecteerde voorraad SKODA OCTAVIA's een gratis DSG t.w.v. €3.500 en €2.000 extra inruilpremie! 


Vorm ontmoet functie in de Octavia. SKODA’s bestseller staat synoniem voor ruimte, technische innovaties, design en bewezen aandrijftechnologie. Die mix maakt de Octavia tot een populaire keuze. Bij zakelijke grootverbruikers én bij particulieren met gevoel voor stijl.

 

SKODA Superb

Alleen tijdens Black Friday krijgt u op onze geselecteerde voorraad SKODA SUPERB's een gratis DSG t.w.v. €2.500 en €2.000 extra inruilpremie! 

Hoe treffend kan een naam zijn! Met de SKODA Superb geeft u zowel zakelijk als privé een duidelijk statement af. De Superb verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Til zakelijk rijden naar een nieuw niveau met deze succesvolle leasetopper.

 

SKODA Kodiaq

Alleen tijdens Black Friday krijgt u op onze geselecteerde voorraad SKODA KODIAQ's een gratis DSG t.w.v. €2.000 en €2.000 extra inruilpremie! 


Hij dankt niet alleen zijn naam aan de Kodiakbeer; in alle opzichten is de SKODA KODIAQ een beresterke speler in de klasse van de grote SUV's met plek voor 5 of 7 personen. SUV-getrouw geeft hij u bovendien dat prettige gevoel van robuustheid en veiligheid, en staaft dat met vele veiligheidsfeatures.

 

Direct interesse of geen tijd om langs te komen? 

Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.