Bijtellingsvoordeel op onze elektrische modellen

Profiteer nog van de lage bijtelling van voorgaande jaren en bespaar duizenden euro's!

Wij hebben diverse elektrische modellen op voorraad met bouwjaar 2020 en 2021 waarbij u dus nog profiteert van de lage bijtellingsregels die toen gelden. Pak daarom nu uw kans met onze laatste voorraadmodellen met de lage bijtelling van de afgelopen jaren. Zo kunnen wij u op nieuwe en zeer jong gebruikte elektrische Volkswagen, SKODA, SEAT en Audi modellen nog 16%, 12% en zelfs 8% bijtelling bieden.

Nu snel rijden!

Door het wereldwijde chiptekort heeft u met nieuw te bestellen auto's te maken met lange levertijden. Echter, als u kiest voor een model uit voorraad dan profiteert u juist van snel rijden. Zo kunt u meestal al binnen 14 dagen rijden!

Bekijk onze EV-voorraad

Interesse in één van onze elektrische voorraadmodellen?

Maak via onderstaand button uw interesse in één van onze elektrische modellen kenbaar en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wij gaan graag met u op zoek naar de beste deal!

  WhatsApp ons
 bellen Bel ons op 088-3749765

Handel snel!

Landelijk bestaat er door het wereldwijde chiptekort en de grote vraag naar elektrische auto's serieuze schaarste voor snel te leveren elektrische auto's. Ook wij merken dat dit segment auto's  zeer in trek is en daarom wisselt ons aanbod continu, wees er daarom snel bij en handel direct als uw interesse heeft in een elektrische auto uit onze voorraad. OP=OP!

Chiptekort

Op dit moment bestaan er lange levertijden voor nieuw te bestellen auto's door het wereldwijde chiptekort. Door deze ontwikkelingen kan het zijn dat u zo een half tot een heel jaar moet wachten op uw nieuw te bestellen auto. Kies daarom voor een elektrische auto uit voorraad en voorkom lang wachten. 

  Lage bijtelling

  Snel rijden

  Actieprijzen

  Lage brandstofkosten

 Nieuw en gebruikt

 Incl. laadoplossingen

  Ruime keuze uit EV's

 Milieuvriendelijk rijden

Bekijk onze elektrische voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Totaal oplossing voor elektrisch rijden

bijtelling berekenen

Nieuw: bereken uw bijtelling met onze bijtellingscalculator

Mag u een auto van de zaak uitzoeken? Wellicht heeft u al een leaseauto op het oog en dan wilt u natuurlijk weten wat uw maandelijkse bijtelling zal bedragen. Wij hebben een handige tool ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw (toekomstige) netto bijtelling kunt berekenen. Naast de bijtelling van 2022 kunt u deze ook berekenen van voorgaande jaren.

Bereken hier uw bijtelling

auto laden ames

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden.

Wij bieden verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats. Met onze configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Ames adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

Meer over ons laadpaal aanbod

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

Interesse in één van onze elektrische modellen?

Kies via onderstaand formulier uw favoriete model en vraag vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan.