NL
078 - 6143322

Deze winactie is verlopen

 

APK Winactie bij Ames

Uw Algemene Periodieke Keuring (APK) vakkundig en snel laten uitvoeren én daarnaast ook kans maken op één van de Thule fietsendragers voor twee fietsen? Ames is een erkende dealer en specialist op het gebied van onderhoud. Tijdens een APK door Ames wordt uw auto gecontroleerd op alle landelijke APK eisen volgens RDW. Wij voeren APK uit voor alle modellen. 

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Een APK is een verplichte controle voor alle Nederlandse auto’s. U ontvangt automatisch een bericht van de RDW wanneer uw Volkswagen gekeurd moet worden. Door middel van een APK weet u zeker dat het veilig is om met uw auto deel te nemen aan het verkeer. Een auto zonder geldige APK, mag niet deel nemen aan het openbare verkeer. Wanneer u dit toch doet, riskeert u een boete. Zorg er daarom voor dat u tijdig een Volkswagen of Volkswagen Bedrijfswagens APK laat uitvoeren zodat u weer veilig de weg op kunt!

 

APK Winactie

Wist u dat uw APK al 2 maanden voor de vervaldatum mag worden uitgevoerd zonder dat de nieuwe vervaldatum wordt vervroegd? U kunt bij Ames terecht voor een snelle en vakkundige Algemene Periodieke Keuring. 

Van 1 januari t/m 31 maart 2023 doet u automatisch mee met de APK Winactie. Hierbij maakt u kans op 1 van de Thule fietsendragers voor twee fietsen. Zo neemt u straks in het voorjaar uw fietsen mee op reis.

 

Hoe doet u mee?

Door uw APK afspraak online in te plannen wordt u automatisch meegenomen in de winactie. Halverwege april 2023 worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gesteld.

 

Plan direct uw APK

Kosten APK

Wij voeren uw APK voordelig uit volgens landelijke prijzen. Deze kosten zijn inclusief een emissietest via het EOBD-uitleessysteem, roetmeting/viergastest en btw. 

 • APK: €35,-

 
Wanneer wij tijdens de APK één of meer vervolgacties constateren, dan nemen wij altijd eerst contact met u op voordat we de reparatie uitvoeren. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Ames APK

Controlepunten APK

Verkeersveiligheid Documentatie
 Remmen
 Kilometerstand
 Wielophanging
 Voertuigbewijs
 Schokdempers
 Chassisnummer
 Banden
 Gebruikte brandstof
 Stuurinrichting
 
 Verlichting Milieuvriendelijkheid
 Gordels
 Uitstoot van uitlaatgassen
 Airbags
 
 Ruitenwissers
 
 Carrosserie
 

In de volgende video wordt uitgelegd wat er wordt gecontroleerd bij een APK.

Over de Thule fietsendrager voor 2 fietsen

 • Kleur: zilver/zwart
 • Koppelen door middel van trekhaak
 • Geen gereedschap noodzakelijk
 • Kantel- en inklapbaar
 • Laadvermogen: 46 kg
 • Maximaal gewicht fiets: 25 kg
 • Gewicht van de fietsendrager: 14,3 kg
 • Afmetingen: 130 x 56 x 76 cm
  • Opgevouwen: 106 x 66 x 30 cm
 • Inclusief 13 polige stekker
 • Heeft een waarde van € 569,-

APK bij Ames

Wanneer u kiest voor een APK door Ames dan kiest u voor een erkende dealer. Onze specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u voor een APK keuring aan uw auto.

 Originele Volkswagen (Bedrijfswagens), Audi, SEAT en Škoda onderdelen

 Eventueel vervangend vervoer

 4 jaar garantie

 Opgeleid personeel

 

 Plan direct uw APK afspraak