Virtual reality: 360 graden kijkje in nieuw Leon-interieur

SEAT heeft een Virtual Reality-video vrijgegeven, die in 360o view een kijkje gunt in het interieur van de nieuwe SEAT Leon. Dankzij VR-technologie kruipt de kijker vanachter zijn scherm zelf achter het stuur, voor een uitgebreide kennismaking met het interieur van de nieuwe Leon, rijdend door de straten van Barcelona.

Bekijk hier de nieuwe SEAT Leon

In een eerder stadium was het binnenste van de nieuwe Leon al te bekijken op statische beelden. In de nieuwe YouTube-video die SEAT nu heeft vrijgegeven, kunnen kijkers vrij door het interieur scrollen. VR-technologie maakt het daarbij mogelijk om het interieur van alle kanten te bekijken. Waarbij direct duidelijk wordt dat ook de binnenkant van de vierde generatie Leon op alle fronten volledig nieuw is.

Neem hieronder een kijkje in het interieur van de nieuwe SEAT Leon.

Lees ook

Gloednieuwe Leon van start met Launch Editions wo, 22 april
SEAT start vandaag met de verkoop van de nieuwe Leon. SEAT’s sportief gelijnde, compacte middenklasser is direct als 5-deurs én Sportstourer te bestellen en debuteert met compleet uitgeruste, scherp geprijsde Launch Editions.
De nieuwe SEAT Leon: hightech sportiviteit wo, 29 januari
Met de onthulling van de nieuwe Leon schudt SEAT het compacte segment op. Naast een uitgesproken dynamisch design legt de vierde generatie Leon de lat op alle fronten hoger. Hij is efficiënter, sportiever en veiliger dan ooit.