Catalaanse zorgen vertragen naam nieuwe SEAT SUV

 

Hoewel er inmiddels al vier veilige naamsuggesties zijn, heeft SEAT toch besloten om de auto nog even naamloos te laten. De onzekerheid van de situatie in Catalonië speelt daarbij een rol. Zo lang niet duidelijk is of de regio gewoon onderdeel van Spanje blijft is er geen reden voor een feest. De bekendmaking van deze nieuwe SUV zou officieel op 15 oktober plaatsvinden, maar is nu tot nader orde uitgesteld.
Bekijk het nieuwsbericht hieronder om te zien welke vier namen dus nog steeds in de race zijn. 

Lees ook

Nog vier namen in de race voor nieuwe SEAT SUV vr, 29 september
Alboran, Aranda, Avila of Tarraco. Een van deze Spaanse plaatsnamen gaat SEAT straks gebruiken als naam voor de nieuwe, grote SUV die in 2018 in productie gaat. Op 15 oktober wordt de winnende naam bekendgemaakt. Voor de nieuwe, grote SUV maakte SEAT een selectie uit negen namen die geschikt werden bevonden. Voor het eerst in de geschiedenis van het spaanse automerk werd bij het samenstellen van die lijst werd de hulp van consumenten ingeroepen. SEAT-president Luca de Meo: “Alboran, Aranda, Avila en Tarraco voldoen aan alle eisen. Meer dan 133.000 fans in 106 landen dachten met ons mee over een geschikte naam. Nu gaan we het laatste traject in en selecteren we een definitieve naam.
Amega Banendag do, 08 maart
Wegens het succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom onze Amega Banendag! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de automotive branche en wil jij weten welke mogelijkheden wij jou allemaal te bieden hebben? Dan zien wij jou graag op 7 april a.s.. Aanmelden kan via: www.werkenbijamega.nl/banendag. Nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures of wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijamega.nl. Tot 7 april!