Huwelijksaanzoek in de showroom van Ames Auto Casa

 

Onlangs was Ames Auto Casa het decor van een bijzondere gebeurtenis. Bij het uitpakken van hun nieuwe SEAT Ateca lag daar ineens een sticker met een huwelijksaanzoek. Patrick wist zijn partner volkomen te verrassen en met succes: ze zei ja! Wij wensen Marielle en Patrick veel geluk, liefde en veilige kilometers toe.

huwelijksaanzoek seat

Lees ook

Showroom Ames Auto Casa wordt verbouwd vr, 02 februari
Ames Auto Casa Dordrecht gaat verbouwen! Vanaf zaterdag 3 februari is onze SEAT showroom tijdelijk gevestigd bij Volkswagen op de Laan der Verenigde Naties 75 in Dordrecht. Wij laten de verbouwing niet onopgemerkt voorbij gaan, maar vieren deze gebeurtenis met spectaculaire verbouwingsacties. Zo profiteert u tijdelijk van zeer hoge kortingen op diverse uitvoeringen van o.a. de SEAT Ibiza en Arona.
Amega Banendag do, 08 maart
Wegens het succes van vorig jaar, organiseren wij dit jaar wederom onze Amega Banendag! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de automotive branche en wil jij weten welke mogelijkheden wij jou allemaal te bieden hebben? Dan zien wij jou graag op 7 april a.s.. Aanmelden kan via: www.werkenbijamega.nl/banendag. Nu al nieuwsgierig naar onze openstaande vacatures of wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op: www.werkenbijamega.nl. Tot 7 april!