Ontdek de SEAT stadsauto

De stadsauto's van SEAT

Wanneer u in of rond de stad woont, of geen grote auto nodig hebt, dan is de stadsauto een goede oplossing voor u. De stadsauto’s van SEAT zijn klein, wendbaar en comfortabel. Ideaal voor smalle straten en druk verkeer in de stad. Vanwege de kleine draaicirkel parkeert u ze zo in de kleine parkeerplekjes. Dankzij de grote kofferbak kunt u genoeg kwijt in deze compacte stadsauto. Daarnaast zijn de stadsauto’s van SEAT relatief goed in verbruik, vanwege het lichte gewicht en zuinige motor.

Interesse in een stadsauto?

Kies uw favoriete SEAT stadsauto

Seat Mii electric

Vanaf € 21.900

 

Meer informatie

SEAT Ibiza

Vanaf € 19.700

 

Meer informatie

SEAT Arona

Vanaf € 22.300

 

Meer informatie

De voordelen

Compact en kleine stadsauto

Om uw auto gemakkelijk in een stad te gebruiken, dient hij compact en wedbaar te zijn. De SEAT auto's die perfect in de stad te gebruiken zijn, zijn niet langer dan 4 meter waardoor u een kleine draaicirkel behoudt. Vanwege de korte lengte va de auto, krijgt u hem met gemak in de kleinste parkeerplekjes of parkeergarages. Bij een compacte stadsauto wilt u wel graag een ruim interieur, om optimaal rijcomfort te behouden. De SEAT Mii electric en de SEAT Ibiza hebben beide slimme oplossingen om uw spullen zo praktisch mogelijk op te bergen. 

Zuinig en budgetvriendelijk

Het voordeel van kleine stadsauto's is dat het relatief lichte auto's zijn. Dit betekent dat ze hierdoor laag in verbruik zijn en u hiermee veel geld kunt besparen ten opzichte van een zwaardere SUV. Ze rijden over het algemeen erg zuinig en ook nog eens schoner dan andere auto's. In aanschaf zijn de kleinere stadsauto's ook goedkoper dan grotere SUV modellen van SEAT. Uiteraard zijn er bij de SEAT Ibiza en de Mii electric ook nog extra's toe te voegen op het standaard model, waarmee u een luxere uitvoering creëert. De SEAT stadsauto's zijn hiermee erg geschikt als budgetvriendelijke auto. 

 

Kleine auto, grote kofferbak

Hoewel een stadsauto over het algemeen een kleine compacte auto is, wil dit niet zeggen dat het inlevert op ruimte. De laadruimte van bijvoorbeeld de SEAT Ibiza is 355 liter en met neergeklapte achterbank zelfs uit te breiden tot 1.165 liter.

Bekijk de voorraad

De modellen

De SEAT Mii electric

De Mii electric brengt u geruisloos en comfortabel van A naar B. Met een gecombineerd rijbereik van 260 kilometer (WLTP), en zelfs maximaal 358 kilometer (WLTP) uitsluitend bij gebruik in de stad, is de Mii electric het perfecte alternatief voor een praktische, duurzame en compacte stadsauto. De elektrische SEAT Mii wordt aangedreven door een krachtige elektromotor en een 36,8 kWh sterk lithium-ion accupakket. Die combinatie maakt de Mii electric niet alleen emissievrij, maar ook nog eens snel en wendbaar.

Meer informatie

De SEAT Ibiza

De Ibiza is de beroemde, grote broer van de Mii. Al meer dan 30 jaar een succesvolle stadsauto, en nu ruimer, completer en efficiënter dan ooit tevoren. Met ruimte voor 5 volwassenen en een voor zijn klasse grote kofferbak is de Ibiza compact van buiten, maar ruim van binnen. Ook de Ibiza is als stadsauto comfortabel rijk uitgerust, met onder andere centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels, en Front Assist met City Braking System.

Meer informatie

SEAT Arona

SEAT trapt de zomer van 2021 af met de compleet vernieuwde Arona. De compacte SUV heeft nog strakkere looks en is voorzien van een gedigitaliseerd interieur met coole features. Dankzij de nieuwe opbouw is de Arona altijd zeer compleet en nu in drie eenvoudige stappen samen te stellen. De vernieuwde Arona is nu verkrijgbaar vanaf € 22.300. De vernieuwde Arona staat sinds 23 juli bij ons in de showroom van Ames Auto Casa.

 

Meer informatie
Arona

Interesse in een SEAT stadsauto?

Maak hieronder uw interesse kenbaar in één of meer van onze stadsauto's, wij nemen spoedig contact met u op.

Voorraad

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien